2777
2789
عنوان

واقعا حسود زیاده

175 بازدید | 11 پست

چرا ده تا تاپیک زدم هیچکی نمیاد 

کسی بوده تا روز موعد درد شدید داشتم باشه ولی باردار باشه با این که ماه های قبل هم همین درد و داشته باشه قبل پریود ولی این بار باردار شده باشه

اولا چه ربطی به حسادت داشت

دوما شما داری یه سوال میپرسی که باید با سونوگرافی یا آزمایش جوابش معلوم بشه ماها چی بگیم؟

حرفا میزنین ها

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

چ ربطی ب حسادت داره 

آره من درد داشتم مثل هرماه حتی لکه بینی ولی باردار بودم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم 

من ۱۱ ماه اقدام بودم هر ماه هم درد سینه و علائم های بارداری داشتم 

حتی ماه ۱۱ که باردار بودم اصلا نفهمیدم چون مثل ماه های قبل بود 

فقط حدود ۲۰ روز که از وقتم گذشت بی بی زدم مثبت شد 

ان شاالله قسمت خودت بشه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

تا روز موعد درد داشتی فردا موعدمه خیلی درد دارم

بله درد داشتم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
درد شدید دارم از همنوایی که بعدش پریود میاد ترشحم اصلا ندارم

انشالله که بارداری 

من لکه بینی هم داشتم با درد. فکر کردم دارم پریود میشم ولی باردار بودم 

خدا کنه خیلی درد پریود دارم فردا موعدمه ممکنه باردار باشم

بیخیال باش 

یا هستی یا نیستی 

استرس داری صد درصد فردا پریود میشی🤦‍♀️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه من میدونم پریود میشم الان ترشحم ندارم ببخشید دست زدم ترشح انگار یکم داره رنگی میشه

نمیدونم والا مال من لک صورتی میومد