2777
2789
عنوان

بچه ها من جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 163 پست
مام‌که زن و‌شوهریم تقریبا همینجوری داریم جدا میشیم از یه دوس‌‌سر چه انتظاری داری

چرا جدا میشین؟ 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یعنی چیزی بگم ممکنه حق الناس ت گردنم بیاد 

ولی دست پروده خودته لذت ببر ازش دختری که ۷ سال بهترین سال های عمر شو صرف یه بی همه چی هوسران کنه دنیا هم برای درس عبرت ش 

اینطور توی سختی قرارش میده 

انشالله عاقل شی به زندگی عادی خودت برگردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷ ساااال خیلیه دیگه جدا نشدنیه ... اگه اون همیشه پیگیرت بودن و مشتاق که برمیگرده 

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

یعنی چیزی بگم ممکنه حق الناس ت گردنم بیاد ولی دست پروده خودته لذت ببر ازش دختری که ۷ سال بهترین سال ...

ربطی نداره مردا نامرد شدن منم ک ازدواج کرده بودیم چند سال ب بازیم گرفت حالا رفته با یکی دیگه میگه جدا شیم 

سلام عزیزم 

انشاا… اوضاعتون روبراه میشه غصه نخورید ،اما رابطه ی هفت ساله باید به یه جایی میرسید ایشون اگه به شما تعهد شرعی و قانونی نداشتن خوب بعد از هفت سال ترجیح دادن مورد جدیدی امتحان کنن ، کلا انسانهایی که در رابطه های بدون چارچوب وارد میشن کمتر تمایل به مسئولیت پذیری دارن  

انشاا… بعد از این مورد شرایط خوب و تجربه کنید 

ربطی نداره مردا نامرد شدن منم ک ازدواج کرده بودیم چند سال ب بازیم گرفت حالا رفته با یکی دیگه میگه جد ...

کاش شوهر منم میرفت با یکی‌ حداقل دلم نمی‌سوخت میگفتم حتما اون بهتره عاشقش شده.مال من خانم باز شده با ده تا س نمی دونم کدومش هضم کنم