2777
2789

چقدر بیشرفن بعضی مرد ها 

کم تو زندگی روزمره تحملتون میکنیم 

یکم میایم آروم باشیم زرت و زرت درخواست دوستی 

چقدر مسخره آید 

من جدا شدم از وقتی دیشب تاپیک زدم 

این ا.سگل ده بار درخواست دوستی داده 

@navid_78  

بمیرید دیگه دست از سر ما زنا وردارید 

هیچ جا آرامش نداریم از دستتون

چه مرگتونه اخه؟ من از سر دلخوشی طلاق نگرفتم ...عاشقش بودم و زندگیمو احساسمو همه چیو خراب کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا تو دنیای واقعی کسی پا نمی‌ده بهشون و ب شدت داغونن میان اینجا درخواست میدن شاید فرجی شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینا تو دنیای واقعی کسی پا نمی‌ده بهشون و ب شدت داغونن میان اینجا درخواست میدن شاید فرجی شد

آخه ببین چقدر از همه نظر داغونه 

این همه سایت و گروه و تلگرام و. اینستا هست 

یهههههه دونهههههه نی نی سایت واسه ما زناست همونم میان

وای بمیرم ایشالله حس میکنم چون طلاق گرفتم به چشم هرزه دیده میشم اره؟😭😭😭💔💔

ب چشم طعمه میبیننت ک میخان گولت بزن بخاطر این خلا عاطفی بیخیال اهمیت ندع تو قوی ترازاین حرفایی

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
آخه ببین چقدر از همه نظر داغونه این همه سایت و گروه و تلگرام و. اینستا هست یهههههه دونهههههه نی نی س ...

همون دیگه اوضاعش اسفناکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینا مرد نیستن واقعامعلومه چه شخصیت مزخرفی دارنبعد یه عده میگن یه درخواسته یا رد کن یا ولش کنخب خانم ...

چون خانوادشون خودشون رو حراج کردن فکر میکنن همه زنا اینجوری ان

من اولین مردی که دستش بهم خورد همسرم بود و تا وقتی که عاشقش بودم وفادارش بودم ....

خاک 

خودمون خودمونو تحقیر میکنیم یعنی چی این حرف

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوب کردی اسمشو گذاشتی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چ ربطی داره؟؟؟؟

دور از جونت 

تو ک فکر ابروت هستی صد هیچ از بقیه جلوتری !

نبینم ناراحت بشیاااا کی دوس داره زندگیش از هم بپاشه 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ب چشم طعمه میبیننت ک میخان گولت بزن بخاطر این خلا عاطفی بیخیال اهمیت ندع تو قوی ترازاین حرفایی

بخدا عاشق شوهرم بودم عوض نشد گوش نکرد ندید دیگه باید چیکار میکردم می موندم از اونی که بودم روانی ترم میکرد رگ دو تا دستامو میزدم تا این مرد ها راضی شن؟