2777
2789
عنوان

مرد ها از جون نی نی سایت چی می‌خوان⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 62 پست
اینا مرد نیستن واقعامعلومه چه شخصیت مزخرفی دارنبعد یه عده میگن یه درخواسته یا رد کن یا ولش کنخب خانم ...

بعضیا مریضن جنسی روحی روانی قرارنیس هرکی هرچی گف واکنش داد بهش زندگی همینع

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
اینا تو دنیای واقعی کسی پا نمی‌ده بهشون و ب شدت داغونن میان اینجا درخواست میدن شاید فرجی شد

من میگم نکنه زن دارن چه زناشون بدبختن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک خودمون خودمونو تحقیر میکنیم یعنی چی این حرف

من به شدت بعد از جدایی داغون شدم حس میکنم در عرض سه سال هر چیزی که داشتم ازم گرفته شد 

حالا اینا یک سره بهم درخواست دوستی میدن 

من میام اینجا حرف بزنم سبک شم هی درخواست درخواست 😭

من میگم نکنه زن دارن چه زناشون بدبختن

اره زن هم دارن بعضی هاشون 

طفلک اون بدبخت ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای بمیرم ایشالله حس میکنم چون طلاق گرفتم به چشم هرزه دیده میشم اره؟😭😭😭💔💔

چون کاربری جفتتون ۷۸شاید بخاطر این درخواست داده 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

من به شدت بعد از جدایی داغون شدم حس میکنم در عرض سه سال هر چیزی که داشتم ازم گرفته شد حالا اینا یک س ...

حتما مشاور هم برو ها

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چ ربطی داره؟؟؟؟دور از جونت تو ک فکر ابروت هستی صد هیچ از بقیه جلوتری !نبینم ناراحت بشیاااا کی دوس دا ...

واقعا 

من اگه آدمی بودم که خیانت کرده بودم و تا وقتی باهاش زندگی میکردم سر و گوشم می‌جنبید دلم نمیسوخت

منی که همه چیزو پاش دادم حالا که جدا شدم چرا باید به چشم زن بدکاره بهم نگاه بشه ....

یه فوبیا به فوبیاهام اضافه شد نکنه همسر اینده م عضو نی نی سایت باشه😅😅

دقیقا معضل مهمیه

ازش تست نی نی سایت شناسی میگیرم 😂😂

😉😁