2777
2789
عنوان

رسم فرزند آوری بلوچا

162 بازدید | 15 پست

ما داشتیم تو تاپیک ها میگشتیم یه خانمی گفته بود ک بچه آوردین تا ۱۵ سالگی اسیرین بعد همه خانما هم چس ناله میکردن شما بلوچا رو میدیدین چی میگفتین صبر کنید الان یه آماری از فامیل بدم پشماتون بریزه😐😂

من مادر بزرگم(مامان پدرم) ۱۲ تا بچه زاییده ۸ دختر و ۴ پسر تازه پدر بزرگم یه زن دیگ هم گرفته از اونم ۵ تا بچه داره سه تا دختر دوتا پسر

اون یکی مادر بزرگم ۹ تا بچه داره ۳ تا دختر ۶ تا پسر 

مامان خودم ۴۸ سالشه ۶ تا بچه داره سه پسر سه دختر 

زن داییم ۳۳ سالشه ۷ تا بچه داره تازه شوهرش خارج از کشوره چند سالی یکبار میاد حامله میشه بعد شوهرش میره😐😂

خواهرم ۲۹ سالشه ۴ تا داره ۳ دختر یه پسر

تایپک نزدیم به کسی توهین کنیم صرفا زدیم ک بگیم همچنین انسان هایی وجود دارن تو ایران با این تعداد بچه بعد اون خانم واسه یکی وحشت کرده بود اختلاف نظرات ما و شما رو ببینیم

💅🏻😂

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

به هر به آدم فشار میاد حالا چه با یه بچه چه ببشتر

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر به آدم فشار میاد حالا چه با یه بچه چه ببشتر

والا اطراف ما عین خیالشونم نیس همین جوری فرت فرت بچه میارن 😂حتی نسل جدید

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

اینم یه نوع فقره دیگه من یه کلیپ دیدم بچه هشت نه ساله می‌گفت ماه رمضون روکامل روزه میرم چون هیچی نداریم بخوریم غذاشونم شربت بودیانون خالی تازه اگربودخب اینهمه بدبخت بیچاره هست چکاریه اینهمه بچه میارن

چابهار اومدم دشتیاری نشنیدم کدوم طرفه

نزدیک چابهاره عزیزم یعنی دقیقه چسبیده به چابهار❤️

شوهر خواهر منم چابهاری هست و ساکن چابهار🙏🏻

تو کرمان کلی بلوچ میبینم نون برا خوردن ندارن اما ۶ تا بچه دارن تازه میرن زن دومم میگیرن کاش این چرخه رو قطعش کنید آنقدر کارگر نزایید

البته بلوچ با فرهنگ و پولدار هم زیاده اما متاسفانه فقیرهاشون نرخ زادآوری بالاتری دارن  

اینم یه نوع فقره دیگه من یه کلیپ دیدم بچه هشت نه ساله می‌گفت ماه رمضون روکامل روزه میرم چون هیچی ندا ...

اصلا هم اینطور نیس🥲فکر نکنید اگ دفاع میکنم واسه اینه ک بلوچم مثلا پز بدم ولی چیزی ک به شما از بلوچستان نشون میدن فقط ۳۰ درصد جامعه بلوچ هست ۷۰ درصدشون دستشون به دهنشون میرسه اطراف خودم با اینکه تو روستا زندگی میکنیم هیچ وقت همچین مواردی ندیدیم

تو سن کم روزه میگیرم فقط چون مذهبی هستن من پدر بزرگم خارج از کشور بوده بابام طلا ساز هست وضع مالیمون خداروشکر خوبه ولی از ۹ سالگی روزه گرفتیم هیچ ربطی به فقر نداره

نزدیک چابهاره عزیزم یعنی دقیقه چسبیده به چابهار❤️شوهر خواهر منم چابهاری هست و ساکن چابهار🙏🏻

بلوچها را خیلی دوست دارم مهمان نواز هستند لباس هاشون واقعاً قشنگع 

عزیزم میشه خصوصی در مورد فرهنگ و آداب و رسوم قوم بلوچ تبادل نظر کنیم 

البته یه موقع مناسب که وقت دلشتین 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

ببخشید اصلا وقت میکنن تربیتشون کنن؟یافقط آب ونون میدن خودش بزرگ شه؟

بله خداروشکر تربیتشونم خوبه امتحانشون پس دادن ندیدم رو دست جونای بلوچ تلاشگر تر و صبور تر و قوی تر🙂🌱