2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از پس هیچکاری برنمیای

153 بازدید | 10 پست

اومدم درس بخونم انقدرر حمایت نکرد و اذیت کرد دیگه ول کردم ،خاستم ناخنکار بشم وسایلشم خریدم انقدر گفت نمیتونی با مردم معاشرت کنی رقابت زیاده نمیتونی ول کردم ،خاستم گیتار یا  بگیرم کلاس بیرون ثبت نامم نکرد یه دوره انلاین خرید گفت تو خونه یاد بگیر با انلاینم خیلی سخت بود،میخام برم خیاطی میگه اونکار یه آدم میخاد یه پارچه آتیش،تو نمیتومی،انقدر اینجوری گفته اعتماد به نفسمو کلا از دست دادم منی که همیشه تو هر کلاسی بهترین بودم بعد ۱سال از ازدواجم اضطراب اجتماعی گرفتم از خونه بیرون نمیتونم برم،میترسم خیاطی هم نتونم برم از استرس،بعد بگه دیدی نتونستی گفته بودم نمیتونی،بهشم توپیدم میگه منکه کاری ندارم برو

ولی خب خودم دیگه به خودم شک دارم میترسم از پسش برنیام چیکار کنم؟

حتما کار ناخن کاری و ادامه بده . خیلی درآمدش خوبه . خودت و بهش ثابت کن. بعضی از مردا این مدلین . وقتی شما هم زود کوتاه میای ثابت میکنی اعتماد به نفست پایینه . اونم ادامه میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما کار ناخن کاری و ادامه بده . خیلی درآمدش خوبه . خودت و بهش ثابت کن. بعضی از مردا این مدلین . وقت ...

خیاطیو بیشتر از کار ناخن دوسدارم

بعد خونمون تو یه شهرستان کوچیکه،تعداد ناخنکارا اینجا بالاس

عمدا نمیخواد شما پیشرفت کنیبه خودت بیا و خلاف میلش عمل کنحرفاشو بذار زیر پات و بالا برو

خیلی میترسم حرفش درست دربیاد بعد همین یذره اعتماد ب نفسمم دود شه بره هوا

خیاطیو بیشتر از کار ناخن دوسدارمبعد خونمون تو یه شهرستان کوچیکه،تعداد ناخنکارا اینجا بالاس

بهرحال یه حرفه رو ادامه بده. تو شروع هر کاری گاها آدم به بن بست میرسه .‌اصلا کوتاه نیا . با مشکلات بجنگ . ادامه بده . خودت و به شوهرت نشون بده . خودت و بکش بالا. موفق باسی عزیزم 

بحث سر کتاب نیس،کهرم به روانشناس و قرص اعصاب کشیده۲ساله دارم قرص میخورم

من نمیدونم چقدر شرایطت وخیم شده 

ولی کتاب خوندن باعث میشه تمرکزت بهتر بشه ذهنت بهتر کار کنه 

سعی کن اگه دارو میخوری زیر نظر دکتر قطعش کنی 

ی پیشنهاد دیگه اینکه بیرون از خونه بیشتر با مردم معاشرت کن

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه