2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 397 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه دعای سلامتی امام زمان عزیزم

سلام عزیزکم

صبحت بخیر و مهدوی

دعای سلامتی امام مهدی سرچ کنی میاد ، همون اللهم کن لولیک حجت ابن الحسن هست و بقیش

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یا صاحب الزمان ادرکنی یا فارس الحجاز ادرکنی یا مهدی جان ادرکنی از روی تخت بیمارستان التماس دعا

آخی🥺 الهی که شفا پیدا کنن:))))

توسل یک روزه به خانم حضرت رقیه ام عالیه 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

امام زمان کاش خیلی زودتر بیای بخاطر مظلوما بخاطر این همه ناراحتی

یا امام زمان حالم خوب نیست از رفتارام بدم میاد کمکم کن عوض شم 

بابام خوش اخلاق بشه مامانم شفا بگیره 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

آقاجون حیف نیس شما هستید و بنده توی غم دارم دست و پا میزنم امید اول و آخرم 

بنده نمیتونم به کسی غیر از آقا صاحب الزمان عج متوسل بشم خیلی خوشحالم که ایشون هستن وقتی بهشون فکر میکنم حس و حالم عوض میشه 

مطمئنم حسینم به اذن خدا با دستای مهربون امام زمان عج شفا میگیره 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

راستش من اصلا به حضرت مهدی اعتقاد ندارم، واقعا اعتقاد دارید؟ البته بگم به ائمه و امام رضا ارادت خالص ...

سلام عزیزکم شبت بخیر باشه

اولا خوش اومدی به تاپیک

دوم ، اعتقاد به نظرم واژه غلطیه ... چون که افسانه نیستن که!

آدم های تاثیر گذار در طول تاریخ بودن و وجود داشتن زندگی کردن و پیرو اونها بودن درسته

توی بیشتر ادیان پای ی منجی در میونه

از زرتشتی بگیر تا مسیحی تا بودا

و اصلا فکر به اینکه مردم یک دوره ای بدون سرپرست و امام و راهنما بمونن ی چیز خیلی عجیب غریبیه همچبن امکانی اصلا وجود نداره و هر مردمی یک امام دارن و روز قیامت هم هر قومی با امام خودش حضور پیدا میکنه

و اتفاقا یکی از اهداف غیبت هم همینه ، خالص سازی مومنا

یعنی با استفاده از این موضوع و ازمایش خیلی سخت و از فیل.تر رد کردن ، هرکس بتونه با اینکه امامش به صورت عمومی نیست ولی با تفکر و توسل به قرآن و خودسازی سر عهد و دینش بمونه کار سختی کرده و اون واقعا قویه...

خیلی مهدویت بحث گسترده ایه 

آقاجون حیف نیس شما هستید و بنده توی غم دارم دست و پا میزنم امید اول و آخرم بنده نمیتونم به کسی غیر ا ...

سلام عزیزکم

خوش اومدی به تاپیک

الهی عاقبت بخیر بشی💚🌱