2777
2789
عنوان

سخت شده برام زندگی

103 بازدید | 14 پست

سلام 

دوستان من سنی ندارم و میدونم اینجا هم جای این صحبت نیست اما مجبور شدم ممنون از درکتون 

من دهم هستم از اول سال یکی از همکلاسیام باهام مشکل پیدا کرد دائم تحقیر توهین میکنه زیرابم میزنه بدجنسی میکنه فقط بحث نیست سیاست داره منم واقعا دلم میشکنه از درس افتادم اعتماد به نفسم صفر شده احساس بدی بهم دست داده نمیتونم به مامان بابام بگم چون دیگه سنم داره بیشتر میشه و خودم باید حلش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش قطع رابطه کن خب

منم همین توام بهتره از همین الان پایه‌مون قوی باشه تا بتونیم دانشگاه بریم و ادامه تحصیل بدیم!!

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

پس کو اون اعتناد ب نفس دختر ایرانی قاجاری هخامنشی اریایی اسلامی ایرانی ای باااابااااا

ما ریشه و تبار خودمونو دست کم گرفتیم که اعتماد به نفس نداریم وگرنه هرکسی لایق آریایی منش بودن نیست😉

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

تقریبا همه این مشکلو داشتن ک ی خر گند بزنه بهشون پرو و درنده باش ضعیف نشو نزار حلو پیشرفتتو بگیره دوسال دیگ و ریختشو نمیبینی فقد با درس خوندن میتونی اعتماد بنفست بدست بیاری اشنباه منو نگن و هر یگیو نزار باعث ازارت بش

من اصلا رابطه ای باهاش ندارم اون دائم آزارم میده

یه بار منطقی باهاش حرف بزن بگو فلانی من باتو کاری ندارم توام لطف کن سرت به کار خودت باشه اجازه بده حریم و ارتباطمون حفظ بشه چون قراره سه سال باهم باشیم

اگه می تونی که شخصا باهاش حرف بزن و مشکل رو حل کن و اگه امکانش رو نداشت از مدرسه کمک بگیر. با صحبت با مشاور یا ناظم مدرسه که دخالت کنن در این موضوع. 

خونواده ها هم خیلی خوب می شد در جریانشون بذاری چون در نهایت اونها بفکر شما هستن. درسته که الآن احساس استقلال میکنید و یکجورایی دوست دارین خودتون مشکل رو حل کنید. ولی به شرطی که واقعا خودتون مشکل رو حل کنید نه اینکه همیجوری این عذاب تحمل کنین