2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 397 پست

یابن الحسن من خیلی دوستدارم..عزیز قلبمی...ببخش آقا که دیر شناختمت 💔 انشاالله محبتت تو قلب همه جا بگیره.چون دوست داشتنت یه دوس داشتن معمولی نیس یه حس نابه💚ممنونم از خدا که این توفیق رو نصیبم کرده...از خدا میخوام زودتر ظهور کنی...من حتی شرمم میاد ازت درخواستی داشته باشم💔چون هیچکاری برات نکردم...اما تو مهربان مهربانانی 💚🌸 تو جان و جهانی..همیشه به فکر ما هستی..ببخش خواسته یا ناخواسته با گناه کردنمون دلت رو میشکنیم💔

اللهم عجل لولیک الفرج

اقا جان سلام میدونی که خیلی دوست دارم 😭😭😭ومیدونی که فقط وفقط به یاد شما دلم اروم میشه ببخشید که ب ...

خوش اومدی به تاپیک

صد در صد امام مهدی دلش تنگ میشه که ما دلمون براشون تنگ میشه

وگرنه ما حتی اجازه نداریم یاد اهل بیت بیوفتیم...

الهی دعای مولا اباصالح همیشه پشت و پنات باشه 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا جون امروز فقط به خاطر شما ادامه میدم🥲

آخی🥺

به قول ی نفر ، آقا امام حسین دلیل اینکه این همه سختیای دنیارو تحمل میکنم اینه که اون دنیا شمارو بغل کنم:)

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یا صاحب الزمانم، آقاجون، فدات شم، میدونی که چقد دوست دارم، می‌دونی که چقد افتخار می‌کنم که شما سرور و آقای من هستی، دوست دارم... یه مشکلی تو زندگیمه که آقاجون نیاز دارم واسم دعا کنید تا برطرف شه، من چیز زیادی از شما نمی‌خوام، فقط کمک کنید تا اون موضوع و مشکل رو فقط فراموش کنم، لطفا... از سال ۱۴۰۲ درگیرشم قربون شما برم، جان مادرتون حضرت زهرا، این سال آخرش باشه💚💚💚💚💚💚

یابن الحسن من خیلی دوستدارم..عزیز قلبمی...ببخش آقا که دیر شناختمت 💔 انشاالله محبتت تو قلب همه جا بگ ...

خوش اومدی به تاپیک

انشاالله امام مهدی تمام شب قدرای عمرت مهر مخصوصشون رو اعمالت باشه💚🌱

انشاالله امسال محرم ی اتفاق خوب برات بیوفته به حق اشکای حضرت زهرا ، که قلبت ذوق کنه

هعی خواهر ، من خیلی به این فکر کردمبه این جواب رسیدممولا علی که علی بود دنیا آزارش میدادچه برسه به م ...

من صبر و ایمان حضرت علی رو ندارم ایشون کجا من کجا 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

سلام امام زمانم 🥹 از وقتی با شما آشنا شدم هیچ وقت ناامید نشدم😍

خوش اومدی به تاپیک عزیزکم ، دقیقا و من با حرف شما یاد این جمله افتادم :

من از وقتی امام مهدیو دوست دارم دیگه هیچ گناهی دوست ندارم...

من صبر و ایمان حضرت علی رو ندارم ایشون کجا من کجا

والا به خدا

حضرت محمد که پیامبر خدا بود اذیتش میکردن

چه برسه به ماها

انشاالله سر اولین فرصتی که پیش اومد تو ی روضه خاصی برات دعا میکنم

انشاالله زندگیت دوباره خوب بشه و عطر روح امام مهدی بگیره

کمکم کن همه چیز به خوبی پیش بره 

جهیزیه مو کامل کنم و قبل ۱ سال برم سر خونه زندگیم 

ای پدر همه خوبی ها کمکم کن

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یا صاحب الزمانم، آقاجون، فدات شم، میدونی که چقد دوست دارم، می‌دونی که چقد افتخار می‌کنم که شما سرور ...

سلام عزیزکم

خوش اومدی به تاپیک🌱💚 میتونی برای مشکلت دعای سلامتی امام مهدی نذر کنی

دلیل اینکه به همه توصیش میکنم اینه که عجیب معجزه دیدم از این کار

هرچندتا که دلت خواست ، به نیت سلامتی و ظهور ایشون و بعد نیتت

اگر مشکلت حل نشد بیا بزن تو سرم😂😂😂

[QUOTE=380146112]خوش اومدی به تاپیک انشاالله امام مهدی تمام شب قدرای عمرت مهر مخصوصشون رو اعمالت باشه💚🌱 انشاالله ...[/QUOTE

سپاس مهربان بانو🌹 

تشکر از دعای قشنگت...💚🌹انرژی خاصی گرفتم❤️😘 

همیشه در پناه امام زمان باشی...

همیشه حال دلت خوب باشه گلم🌹

کمکم کن همه چیز به خوبی پیش بره جهیزیه مو کامل کنم و قبل ۱ سال برم سر خونه زندگیم ای پدر همه خوبی ها ...

انشاالله امام رضا به حق مظلومیت امام علی واسطه بشه که بری سر خونه زندگیت

برات دعا میکنم 🥺😍💚🌱