2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 397 پست
الإمام الرضا عليه السلام ـ في صِفَةِ الإِمامِ ـ : الإِمامُ الأَنيسُ الرَّفيقُ ، وَالوالِدُ الشَّفيقُ ...

بههههه بهههههههههههه عجب متنییی🥺🥺🥺😍😍😍😍😍🌱🦋

الهی عاقبت بخیر بشیی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بههههه بهههههههههههه عجب متنییی🥺🥺🥺😍😍😍😍😍🌱🦋الهی عاقبت بخیر بشیی

دعام کن که شدید محتاج دعام خیلی خیلی 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

«لا تَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏»

خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه نجاتت میدم

خدا پشت و پناهمون باش

الله شکر💚

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دعام کن که شدید محتاج دعام خیلی خیلی

حتما دعا کردمممممممممم خوشگل من😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

حتما دعا کردمممممممممم خوشگل من😍

ممنونم مهربونم 

سلام عزیزکمخوش اومدی به تاپیک❤️🌱 برای ازدواج برو در خونه امام رضااصلا یک همسر و همسفری نصیبت میکنه ...

سلام ممنون اجی.واسم دعا کن

چه دعایی کنم واسه این حاجتم؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یا صاحب الزمان اقا وقت نمازه بعد نمازت برای ما دعا کن ما که همیشه فراموش میکنیم پدری به خوبی شما داریم اقا دعا کن زندگی جوونای دم بخت سروسامون بگیره مخصوصا برادر یتیم من بختش جای خوب باز شه اقا جان دعا کن ما با عمه هامون مخصوصا نرگس رابطمون خوب شه دعا کن محتاج کسی جز خدا نشیم