2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 397 پست

این چنین احساس کردم بین رؤیا بارها

می‌زنم بوسه به دست و پایت آقا بارها

خواستم تا مهزیارت باشم اما روز و شب

سبز شد در پیش رو «اما اگر»ها، بارها

با چنین وضع وخیم و رو به قبله بودنم

حال و روزم را شدی هر روز جویا بارها

ای طبیبی که به دنبال مریضت می‌روی

با وجودی که مرا کردی مداوا بارها…

کور بودم که تو را نشناختم، عیب از من است

شد حجاب دیدگانم حب دنیا بارها

این همه گفتی که دور معصیت را خط بکش

من ولیکن کرده‌ام امروز و فردا بارها

چشم‌پوشی از گناهان معنی‌اش این است که

با تغافل می‌کنی با من مدارا بارها

کشتی اُنس مرا طوفان شهوت غرق کرد

ریخته بار مرا در قعر دریا بارها

جنس نامرغوب بیخ ریش صاحب می‌شود

آه آقا روی دستم مانده حالا «بارها»

بارهایم را خریدی ای خریدار کریم

مادرت بس که سفارش کرد من را بارها

محمد فردوسی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

خراب کرده‌ام آقا خودت درستش کن

امید آخر دنیا خودت درستش کن

نمانده پشت سر من پلی که برگردم

خراب کرده‌ام آقا خودت درستش کن

ببین چگونه به هم خورده کار من ماندم

به حق حضرت زهرا خودت درستش کن

گرفت دست مرا هرکسی، زمینم زد

شکست بال و پرم را خودت درستش کن

سفال توبه خود را شکسته‌ام از بس

ترک‌ترک شده اما خودت درستش کن

اگرچه پیش تو در خلوت آبرویم رفت

برای محشر کبری خودت درستش کن

ثمر نداده درخت «الهی العفو»م

به پیش صاحب نجوا خودت درستش کن

شکسته بال و پر من ولی دلم تنگ است

سفر به کرببلا را خودت درستش کن

موسی علیمرادی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایی عشق دلم؟میدونم همیشه تو قلبم هستی و حتی گاهی اوقات باهام صحبت می‌کنی و همه جوره هوای زندگیم رو داری و تو تک تک لحظات زندگیم حضور داری و دستم رو میگیری و راهنماییم می‌کنی،زودتر بیا فداتشم ما دلتنگ حضورتیم بهترینم😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓

هر چند غرق مشکلیم اما به زودی

می‌آید آن حلال مشکل‌ها به زودی

پیداست پشت ابر غیبت روی خورشید

پس می‌شود روشن دو چشم ما به زودی

در پوست خود هم نمی‌گنجیم از شوق

چون که به زودی می‌رسد آقا به زودی

صبح ظهورش می‌رسد از سمت مکه

دنیا گلستان می‌شود یک‌جا به زودی

صوت دل انگیز اذانش پخش گردد

مثل اذان اکبر لیلا به زودی

با «اشهد ان علیاً حجة الله»

خوشحال گردد مادرش زهرا به زودی

با ذکر «یا زهرا» رَود سمت مدینه

تا که بگیرد انتقامش را به زودی

با هیزمی که یادگاری مدینه است

یک کوه آتش می‌کند برپا به زودی

از خاک بیرون می‌کشد آن قاتلین را

حکم قصاصش می‌شود اجرا به زودی

شهر مدینه غرق در زوار گردد

مثل خراسان می‌شود آن جا به زودی

گلدسته، گنبد، پنجره فولاد و مرقد

صحن بقیعش می‌شود زیبا به زودی

بالای سقاخانه آن می‌نویسد

یا عمی العباس، یا سقا، به زودی

از دست زهرا مادرش می‌گیرم آخر

برگ برات کربلایم را به زودی

محمد فردوسی

امام_زمان_عج# سخت بر ثانیه ها می گذرد دیر شدنپای این قحطی ظلمت کده زنجیر شدنسفره ای باز نمودی و ...

یا صاحب الزمان قلب من!

نمیتوانم دیگر در برابر سختی های دنیا روحم را مقاوم سازم 

قبری میخواهم که در آن با خدایم خلوت کنم

تنها به یک انگیزه دوام اورده ام

اینکه روحم را بغل کنی و اشک هایم را پاک کنی و بگویی :

نگران نباش جان بابا ، درست میشود من کنارت هستم💚🌱🦋

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

کجایی عشق دلم؟میدونم همیشه تو قلبم هستی و حتی گاهی اوقات باهام صحبت می‌کنی و همه جوره هوای زندگیم رو ...

سلام عزیزکم 

مرسی از اومدنت ، قدمت به روی چشم من

انشاالله بابا امام مهدی تو محرم ی نور قشنگی به زندگیت بتابونه💚🌱🦋

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام عزیزکممرسی از اینکه اومدی و خوش اومدی ، برات دعای سلامتی امام مهدی خوندم🦋💚🌱مردی که با خانواد ...

ممنونم عزیزم بخدا روزی چند بار گریه میکنم نمیتونم بچه هام بزارم برم جایی هم ندارم و اینم سواستفاده می‌کنه هرچی دستش بیاد میزنه 

برام دعا کن 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

هر راه بجز راه تو کج خواهد شدبی لطف تو آسمان فلج خواهد شدما منتظران اگر بخواهیم همهامسال همان سال فر ...

یاد این روایت افتادم که مولا گفت شیعیان ما اگر به اندازه اب خوردنی مارا میخواستند تا به حال ظهور کرده بودیم...

خیلی دلمو شکوند این جمله😭😭😭😭

ایلام علیک یا حت مهدی(عج)ای امام عزیزم خودت همیشه تو زندگیم کمکم کن به ارزو هایی که میخوام برسمو قوی ...

انشاالله به حق خاک بقیع و تربت کربلا حاجت روا بشی💚🌱🦋

ممنونم عزیزم بخدا روزی چند بار گریه میکنم نمیتونم بچه هام بزارم برم جایی هم ندارم و اینم سواستفاده م ...

نمیتونی بری پزشک قانونی؟ خیلی خیلی سخته

یا ی مشاوره ای چیزی؟

ما هم همین اتفاق افتاد برامون در عوض خدا دو فرزند مثل دسته گل عنایت کرد ..صبر کن میوه صبر شیرینه دنی ...

به به عجب جمله ای

انشاالله خانم حضرت زهرا و امام علی جان همیشه مراقب بچه های گلتون باشن🌱💚🦋🥺

یا امام زمان دلم گرفته از درد بچم...از بغض بچم...همین امروز وقتی اون حرفارو بهش گفتن وقتی نشست بغض ک ...

انشاالله به حق خانم حضرت رقیه دخترتون سرنوشتش بهترین اتفاق ها توش باشه 

انشاالله به زودی خبر خیلی خوبی بهتون برسه به حق مادر حضرت زهرا💚🌱🦋🥺

نمیتونی بری پزشک قانونی؟ خیلی خیلی سختهیا ی مشاوره ای چیزی؟

نه اینقد اذیت م شکاک دست بزن فوش خیلی بد میده مدام

میخام همه چی ببخشم طلاقم بده ولی بدون بچه ها نمیتونم

نمیتونمم ببرم چون خرج و نگهداری میخان

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

کمکمان کن ای نبض زمان کی و کجا وعده ی دیدار ما یا صاحب الزمان

انشاالله تو کربلا دیدارتون 🥺🦋💚