2777
2789
عنوان

چقدر دخترای این دوره بی شخصیتن

495 بازدید | 17 پست

لطفا جواب بدین 😐😂🧡

کسی که چندین مدت تو خونه همش میخونده ولی الان کلا بی انگیزه شده و همش یا تو گوشیه یا در حال بحث با اعضای خانواده و گریه الکی

از یطرفم تو کتابخانه با کسی گرم نگیره کلا سرش فقط تو کار خودش باشه و اینترنت هم با خودش نبره

بنظرتون تو این مدت خونه موندن ادامه بده یا بره کتابخانه میتونه موفق بشه ؟

از یطرفم این موقع سال یه مشت بچه سال بی شخصیت میان و دائما در حال فک زدن هستن مثل گاو بدون توجه به اینکه اینجا کتابخونه هست ن محل نقش قبر دوست پسر و بلد بلند هر هر کردن 😐😐😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف نشسته بود تخمه خوردن چقدر عصبی شدم

یه دوستام هست هروقت میاد کتاب خونه با مدرسه اشتباه میگیره انقدر دلقک بازی در میاره با صدا بلند خفه هم نمیشه بش گفتیم دیگه نیا

دوسه بار جدی باهامون دعوا کردن در صورتی که فقط صدا اون بود

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

حالا من وقتی میخوام حتی پوست یه تی تاب و باز کنم میرم بیرون باز میکنم بعد میام اونوقت یه سریا انقد ر ...

منم قبلا که میرفتم غصه ام میگرفت

میگفتم اینجا باز کنم صدا میده

برم بیرون صدای قدم و دری که باز میشه چی

وای که دلم میخواست گریه کنم🤣🤣🤣

چقد بچه ی خوبی بودم خدا بیامرزتم

[QUOTE=] کارشون اشتباهه ولی شما هم یاد بگیر تو هر شرایطی تمرکز داشته باشی شاید بعد قبولی رفتی خوابگاه اونجا م ... [/QUOTE]

تا وقتی اسم کنکور روته. تمرکز خیلییی بالایی میخواد. بعدا با یه تمرکز نسبی هم میتونی امتحانها رو پاس کنی