2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

170 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

اینجا کسی هست فرزند خونده باشه؟

از اینکه وارد یک خانواده جدید شدین راضی هستین؟ چه وقتی متوجه شدین چه چالش هایی داشتین یا دوست داشتین چطور برخورد بشه؟ 

به نظرتون سن مناسب در میون گذاشتن این موضوع کی هست؟

من تجربه رو ندارم ولی توی صفحات روان شناس ها و مادر هایی که فرزند خوانده گرفتن الان اسم پیجش رو یادم نمیاد ولی یادمه که دو تا پیج بودن

میگفتن باید تا قبل از مدرسه رفتن بدونن چون لازمه مدیر مدرسه هم درجریان قرار بگیره

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم فرزند خواندم هستند 

چالش که قطعاً زیاد پیش میاد باید خیلی دقیق و قوی باشی تا تعادل و تعامل به نحو مطلوب برقرار بشه 

دختر من از اول میدونست چون بچه نبود که متوجه نباشه نگرانی از این بابت نداشتم که چطور و در چه زمان بخوام

این مسئله را براش شفاف توضیح بدم که اختلالی در رفتارش پیش نیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دخترم فرزند خواندم هستند چالش که قطعاً زیاد پیش میاد باید خیلی دقیق و قوی باشی تا تعادل و تعامل به ن ...

به سلامتی

چند وقته که قدم به خونه گذاشته؟ چند سالش بود؟

میشه در مورد مراحلی که طی کردین راهنمایی کنید

بعد ثبت نام تو سایت باهاتون تماس گرفتن یا خودتون حضوری پیگیری کردین؟

فرزند دیگه ای هم داشتین؟

به سلامتیچند وقته که قدم به خونه گذاشته؟ چند سالش بود؟میشه در مورد مراحلی که طی کردین راهنمایی کنیدب ...

سالم باشید متشکرم جانم 

الان دیگه دو سال هستش که عضو خانواده ما شدن 

از یازده سالگی 

من حضورا اقدام کردم چون دخترم قبلا مادر خدابیامرزم سرپرستی دخترم را متقبل شده بودند 

چون مادرم در سانحه‌ تصادف از دست دادیم دیگه دخترم چند ماه هم پیش من بودند من اون زمان شرایط اینکه بخوام اقدام کنم برای سرپرستی نداشتم از طریق خود بهزیستی به پرورشگاه برگشت دیگه من به لحاظ مالی ساپورت میکردم و هر ماه میرفتم شهرشون دیگه شرایط که هموار شد اقدام کردم 

با اینکه من به همه لحاظ صلاحیت داشتم با این اوصاف خیلی اذیت شدم طی پروسه ای که پیش رو داشتم سخت گیری های متعدد بهانه های بی مورد منو زیاد اذیت کردن 

جلسات مشاوره پی در پی تحقیقاتی که صورت می‌گرفت 

مخالفت اطرافیان جو سنگینی برام  به وجود آورده بود 

من خودم یک دختر دارم عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سالم باشید متشکرم جانم الان دیگه دو سال هستش که عضو خانواده ما شدن از یازده سالگی من حضورا اقدام کرد ...

ممنون که جواب دادین. خدا جفت دختراتونو براتون حفظ کنه

دختراتون راحت با هم ارتباط گرفتن؟

منم یه پسر حدود ۵ ساله دارم، تصمیم گرفتیم برای فرزندپذیری اقدام کنیم ولی میگن متقاضی نوزاد زیاده و ما هم چون یه فرزند داریم اولویت سوم هستیم،  از اینکه نوزاد ندن و سن بالاتر چالش های دو فرزند و پذیرفتن هم  سخت تر باشه استرس دارم

از ثبت درخواست تا قبول نهایی چقدر طول کشید؟

پنج ماه زمان برد 

و سه ماه آزمایشی در نظر گرفتند برای تعامل و ارتباط 

دیگه سه ماه شد شش ماه تأیید صلاحیت دوم هم بهم دادن دیگه کارهای ثبت  محضری انجام شد 

ممنون که جواب دادین. خدا جفت دختراتونو براتون حفظ کنهدختراتون راحت با هم ارتباط گرفتن؟منم یه پسر حدو ...

خواهش میکنم عزیزم موفق و سربلند باشید خدا عزیزان شما هم حفظ کنه 

ارتباطشون به لطف خدا عالیه 

چون یک سال تفاوت سنی دارند 

برای خودم رعایت حد تعادل خیلی سخت بود نه اینکه نخوام یا قدرتش را نداشته باشم 

اینکه ناخواسته رفتاری نداشته باشم که این تعادل از مسیر خودش خارج بشه افکارم را آشفته میکرد باید خیلی مراقب می‌بودم الان که دیگه خداروشکر همه چیز اوکی شد مشکلی به این لحاظ نیست 

نوزاد خیلی راحت تر هست 

برای من دخترم بزرگ بود همه چیز شفاف بود براش 

و جالبتر با دخترم در یک محدوده سنی بودند 

خیلی سخت بود که همه چیز روی روال تعادل باشه