2777
2789

خودم با حرز امام جواد علیه السلام باطل کردم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

حرز اصلی خریدم نمازش هم خوندم همیشه همراهمه فقط اصل باشه روی پوست اهو و رعایت تمام ادابش توسط نویسندش رعایت شده باشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

چله سوره بقره هرشب بالای سرم‌میخوند ب هنسفری بود 

۱۴ شب نماز حضرت فاطمه 

قبل خاب ۱۰ تا آیت الکرسی و چهار قل ب صورت دایره ب خودتت فوت کن بخاد نماز شب میخوندم سوره تکویرپاسکاز خونه با سرکه و نمک دریا اینا رو انجام دادم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بعدش از کجا متوجه شدین باطل شده؟

از اونجایی خواب دیدم شب دوم بابت خوندن نماز

و احساس سبکی رفع گرفتاری هام 

دیگ دادم واسم ی آقایی سرکتاب گرفت گف طلسم نداری 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

من حرز خریدم اما میگن راه حلش ۴۵ روز بقره پشت همه من هر دفعه شروع میکنم یه اتفاقی میفته نمیتونم ادام ...

وحشتناک سنگینه 

یس شروع کن 

بقره همینجوریه نمیدونم چرا 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

از اونجایی خواب دیدم شب دوم بابت خوندن نمازو احساس سبکی رفع گرفتاری هام دیگ دادم واسم ی آقایی سرکتاب ...

اخ من اخه دقیقا دو ماه پیش دادم یه خانومی سر کتاب گرفت قبلش همه چی اوکی بود اما بهم گفت طلسم داری از اون به بعد انواع گرفتاریا برام پیش اومد دیگه اعتماد نمیکنم به سر کتاب

وحشتناک سنگینه یس شروع کن بقره همینجوریه نمیدونم چرا

اره مثلا من ایرپاد تو گوشم میزاشتم میخوندم با صوتش یهو بعد سه روز ایرپادم گم شد هر چقدم گشتم نبود دو روز بعد دیدم رو تخته

یا کلی چیزای دیگه پیش میاد نمیدونم چی کار کنم 

یس هم باطل میکنه ؟ 

اخ من اخه دقیقا دو ماه پیش دادم یه خانومی سر کتاب گرفت قبلش همه چی اوکی بود اما بهم گفت طلسم داری از ...

بعضیل الکی میگن پول بگیرند من مشخص بود طلسم دارم سه ماه درگیر بودم تا باطلش کنم دیگ شد

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید