2777
2789

خانمها اونایی ک در جریان تایپیکام هستن ک هیچ...برا اونایی میگم ک در جریان نیستن... من دو ساله عقدم از ابتدای عقد مشکل داشتم از اینکه همسرم دائم در حال عوض کردن من بود...میخواست ب میل اون لباس بپوشم...ب میل اون رفتار کنم... و اینم بگم ما قهرای طولانی زیاد داشتیم...و البته من دیگه دختر نیستم... مشکل دیگه من اینه ک زن داداشم خواهر شوهرم میشه... از خساست شوهرم براتون میگم... البته این وسط منم خیلی لجبازی کردم و تو پوشش اصلا ب خرفش گوش نمیدادم و کار خودمو میکردم ک اونم چند ماه بیشتر نبود ولی بعدش همش با خودش میرفتم خرید...البته خصلت های خوبم داره... اینکه اهل دوست و رفیق نیست... اینکه میدونم اهل دوست دختر نبوده... اینکه ادم ارومیه... خانواده دوسته... الان مشکل من با همسرم اینه ک ما 72 روز پیش باهم بحثمون شد و چون پای خانواده ها اومد وسط من بهش گفتم ب درد هم نمیخوریم بهتره تموم کنیم... ایشونم بعد کلی وقت و کلی رفتار اشتباه رفت با برادر من صحبت کرد... من ی لشتباه بزرگ کردم ک با ایشون صادق بودم و همه چیزو ریز ریز ب ایشون گفتم... و ایشونم رفته همه رو ب برادرم گفته... منم چند شب پیش رفتم باهاش صحبت کردم... اون درباره خواسته هاش گفت وقتی من گفتم میپذیرم... گفت ن تو مبخوای ب اجبار قبول کنی... انگار دلش میخواد ن بشنوه من ک رفتم باهاش صحبت کردم 5 ساعت طول کشید... ایشون همه ی حرفاشو زد... و فرصت نشد من صحبت کنم... قرار شد من برم فکر کنم و باهم صحبت کنیم... حالا ک من بهش بعد چند روز گفتم بیا صحبت کنیم میگه حرفی نمونده یا بگو اره یا بگو ن...دوستان من واقعا موندم چی کار کنم ببخشید ک طولانی شد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

دوستان ببخشید طولانی شد خواستم همه رو تو ی پست بگم با عرض معذرت

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

آخ آخ شوهرت خیلی شبیه منه و داریم جدا میشیم! تو عقد فهمیدم اینو و جدا نشدم ازش چون عاشقش بودم! اگه تفاوتتون زیاده از الان برید پیش مشاور

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظم مشگلتون اصلا اسمش مشگل نیست لحبازیوبچه بازی ببخشیدجسارتا بیشترازسمت شماست گذشته پاک و پاکی وصداقتشو وعلاقشونادیده گرفتی وچون روپوششت حساس بوده باهاش لجبازی کردی گل بی خارخداست همه ماچنتا مشگل اساسی داریم که خودمونم خبرنداریم  ولی ذره بین دسته مونه همسرمونوبپاییم 

اگرنظرخواستی این نظرمنه 

درضمن شوهرت دوستداره ایرادارو باجونه دل قبول کنی تاتوزندگی مشترک وبعدهاتربیت فرزند وارامش زندگی دوباردچار اختلال وتزلزل ومشگل نشید مشخصه فهمیدست قدرشوبدون

شوهرت مساعل مربوط ب خانوادتو ک براش حرف زدی رفته ب برادرت گفته

بله

به نظم مشگلتون اصلا اسمش مشگل نیست لحبازیوبچه بازی ببخشیدجسارتا بیشترازسمت شماست گذشته پاک و پاکی وص ...

عزیزم من اشتباهم رو قبول دارم و گفتم چند ماه اول ولی واقعا بعدش همش با نظر خودش لباس خریدم و پوشیدم

بنظرم زود تصمیم نگیرین برین مشاوره یکم سکوت کنین تو زندگی تا به تفاهم برسین. مخصوصا که فامیل نزدیکم هستین سریع به جدایی فکر نکن اول فرصت و زمان بدین بهم ببینین چی میشه

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.

وای خیلی انتخاب سخته. ما چی بگیم. به نظرم با برادرت مشورت کن. اپن تو اون خانواده بوده و شناخت بهتری داره .

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
من نفهميدم. موضوع دعواي اخر چيه؟!

ی لجبازی بی خود...ی دعوای الکی ک ایشون قهر کرد و پای خانواده ها اومد وسط

چی بگم، وقتی جای نه گفتنم میزاره برات یعنی فکر خیلی چیزا رو کرده کلا با مردی که حرف زنشو ببره به دیگران بگه موافق نیستم، یه خاله زنکشو خودم داشتم که وقتی دیدم درست نمیشه گذاشتمش کنار، عشقمونم از عشقای مثال زدنی بود مثلا ولی تا حس کردم تردید داره تو حرفاش ردش کردم، اصلانم راحت نبود برام