2777
2789
عنوان

ای کاش بتونم فراموشش کنم

87 بازدید | 10 پست

سلام ، من به یه شخصی علاقمندم که رسما مطمئنم علاقه ای از جانب اون وجود نداره ؛ سال کنکورمه و یه خورده این ماجرا فکرم رو درگیر کرده ، خیلی  تلاش کردم فراموش کنم اما نمیشه همش یه چیزی پیش میاد که یادش میوفتم ، مادرم در جریانه و می گفت خیلی رفتارت تابلو شده ؛ من واقعا نگرانم، نگران از اینکه یه وقت کسی از علاقه ام نسبت به اون شخص بویی ببره ، این مدت از بیرون اومدن از شبکه های اجتماعی گرفته تا وقت گذروندن با دوستام و بیرون رفتن دریغ نکردم ...

اما نمیتونم یه لحظه یادم میوفته

دیگه نمیخوام بهش فکر کنم راهکاری دارید؟

باید تمام مواردی که اون رو یادت میندازه از بین ببری مثلا عکسی چیزی و آهنگی و... این بازه یکم زمان بر ...

اصلا نمیتونم این شرایطو تحمل کنم واقعا؛ همش یه چیز اونو یادم میاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال کنکورم درگیر مسئله عشقی شدم حتیی خیلی خیلی شدید تر از شما از ی رابطه دو طرفه با نامزدم بخاطر مخالفت خانواده ها اومدم بیرون اون روزا خیلییی اذیت شدم درس نخونم موندم پشت کنکور و میتونم بگم درد پشت کنکور موندن چ بسا بیشتر از شکست عاطفی بود  

الان فقط درستو بخون بیخیال شو ک تهش خودتیو خودت و موفقیتات

سال کنکورم درگیر مسئله عشقی شدم حتیی خیلی خیلی شدید تر از شما از ی رابطه دو طرفه با نامزدم بخاطر مخا ...

وای متاسفم واقعا❤️‍🩹

منم دارم همه ی تلاشمو میکنم نمیدونم چرا انقدر سختمه

اصلا نمیتونم این شرایطو تحمل کنم واقعا؛ همش یه چیز اونو یادم میاره

خب باید همون چیزو از بین ببری

خودمم توی چنین شرایطی بودم یه مدت یه جا کار می‌کردم که عاشق طرف شدم ولی ادامه ندادم از اون به بعد واقعا عشقم کمرنگ و کمرنگ تر شد خصوصا از وقتی فهمیدم کسی توی زندگیشه 

تو هم بیشتر از این خودت رو آزار نده روی کنکورت وقت بزار که بعدا پیشمون نشی

وای متاسفم واقعا❤️‍🩹منم دارم همه ی تلاشمو میکنم نمیدونم چرا انقدر سختمه

عزیزمم کاملا طبیعیه حست من خودم حدود یک سال طول کشید فراموش کنم و تا یبازه زمانی خاصی نرفته از ذهنت هیچ جوره بیرون نمیره باید بزاری زمان بگذره ولی برای تو راحت  ترم میشهه دختر چون خاطره ای باهاش نداری صرفا ی حس ی طرفست.

عزیزمم کاملا طبیعیه حست من خودم حدود یک سال طول کشید فراموش کنم و تا یبازه زمانی خاصی نرفته از ذهنت ...

خاطره که خیلی زیاد دارم اما یه رابطه معمولی و دوستانه بیش نبوده همینه که داره اذیتم میکنه