2777
2789
عنوان

ب راهنمایی خواهرانه لازم دارم

85 بازدید | 11 پست

سلام

من خواهر ندارم

واقعا ممنون میشم منو مثل خواهرتون راهنمایی کنین

من در حال حاضر تقریبا دو ساله که ازدواج کردم

امسال به امید خدا ۲۱ ساله میشم

تو مجردی درسم بسیار خوب بود

ولی بخاطر ازدواجم یه وقفه تو کار افتاد ک منو از درس دور کرد

حالا امسال کلاس ثبت نام کردم ولی بخاطر میگرن شدید نتونستم ب جایی برسونم خودمو و کنکور ازدیبهشت هم که نزدیکه...

از همین الان احساس سرخوردگی میکنم این همه هزینه کردم و هیچ..

حالا قبلا نیت داشتم انشالله امسال قبول شدم اقدام به بارداری کنم چون تنبلی تخمدان دارم میترسم اگه الان اقدام نکنم بعدا هم نتونم و باردار شدنم سخت بشه.. 

به تازگی تصمیم گرفتم مجدد برم دنبال درمان میگرنم

راجب همسرمم اینو بگم که شغل ازاده و میگه بجز معلمی نمیخوام هیچ شغل دیگه ای بری بخاطر همین کنکور تیر رو نذاشت ثبت نام کنم

شما اگه جای من بودین همچنان میموندین برای سال بعد تلاش میکردین 

یا اقدام به بارداری میکردین(با توجه به اینکه تنبلی تخمدان دارم و ۲۱ سالم هست)

واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم

تمنا دارم منو راهنمایی کنین🙏🏻

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
اگه من بودم بنظرم ۲۱ برا بچه دار شدن خیلی زودهسفر برو خوش بگذرونبچه بیاد دست و پاتو میبندهو اره تلاش ...

اخه تنبلی تخمدان دارم

میترسم اگه بندازم عقب بعدا سخت بشه

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه شغل خیلی برات مهمه و هنوز فک میکنی اونطور که باید با شوهرت به آرامش نرسیدی و رابطه بین تون متشنجه فعلا برو معلمی ولی اگه رابطه تون آرومه و برات شاغل شدن تو اولویت نیست بچه دار شو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

گفتی خواهرانه بگید، پس بدون تعارف بهت میگم

یه بار برای همیشه بشین فکراتو بکن ببین اهل درس هستی یا نه!!

از هجده تا ۲۱ سالگی ۴ بار فرصت کنکور داشتی

یه بار بخاطر ازدواج نتونستی

یه بار هم بخاطر میگرن

بعدش چی؟

اگه بخای بخونی، میتونی یه سال از زندگیت بزنی و درس بخونی که فرهنگیان قبول شی؟دانشگاه فرهنگیان ۴ ساله س، میتونی چهار سال دیگه هم بچه دار نشی و بری دانشگاه؟؟ بعد از اونم باید نصف روز بری سرکار؟ اهل سختی کشیدن و مادر شاغل بودن هستی؟؟

اینارو بررسی کن و ببین میتونی از عهدش برییای؟

معلم شدن که یک شبه نمیشه!

اگه خودت و شوهرتو میشناسی و میدونی از عهدش بر میای، بسم الله

در غیر اینصورت ، اول برو میگرنتو درمان کن، چون توی بارداری محدودیت دارو داری و بعدشم برای بارداری اقدام کن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
عزیزم اگه شغل خیلی برات مهمه و هنوز فک میکنی اونطور که باید با شوهرت به آرامش نرسیدی و رابطه بین تون ...

رابطم با همسرم خوبه

ولی از لحاظ مادی اون چیزی که میخوام نیست

با این اوصاف بنظرت اقدام ب بارداری کنم

یا برای سال اینده بخونم؟!

چون تنبلی تحمدان دارم میترسم بعدا باردار شدنم سخت بشه‌

از طرفی اینهمه هزینه کردم و بخاطر میگرن نتونستم امسال ب جایی برسم خیلی احساس سرخوردگی دارم

نمیدونم چ تصمیمی بگیرم

همچنان پشت کنکور بمونم

یا باردار بشم..

گفتی خواهرانه بگید، پس بدون تعارف بهت میگمیه بار برای همیشه بشین فکراتو بکن ببین اهل درس هستی یا نه! ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم

فرمایشاتتون کاملا صحیحه

ولی من آذر امسال ۲۱ ساله میشم

در حال حاضر ۲۰ هستم

چیزی که توی ذهن خودمه دلم میخواد اول شاغل بشم بعد بچه دار

ولی بابت اینکه میگن کسایی که تبلی تخمدان دارن سخت باردار میشن نگرانم که بارداری رو عقب بندازم(البته ممکنه من جزو اون دسته نباشم و برای بارداری مشکل پیش نیاد) ولی احتماله

من اگ امید خدا برای فرهنگیان قبول بشم اون زمان دیگه بارداری رو عقب نمیندازم میتونم همزمان از پس دانشگاه و بچه بربیام

به نظرم کنکور قبول شو بعد اقدام کن همزمان با درس خوندن بچتم بزرگ کن

خودمم با شما هم نظرم

پس نظرتون اینه یک سال دیگ پشت کنکور بمونم؟

تنها ترس من اینه بخاطر تنبلی تخمدان بعدا بارداری برام سخت نشه

از طرفی میگم نکنه اطرافیان و اقوام همسرم با خودشون بگن اینا مشکل دارن بچه دار نمیشن ( البته این دومی زیاد مهم نیست ولی بهش فکر میکنم هر از گاهی)

رابطم با همسرم خوبهولی از لحاظ مادی اون چیزی که میخوام نیستبا این اوصاف بنظرت اقدام ب بارداری کنمیا ...

اگه رابطه تون خوبه خب الان یکی بیار که بعدا پشیمون نشی سخت نشه برات مخصوصا اگه مامانت یا مادرشوهرت میتونن کمک کنن که اصلا فک نکن بیار یکی بعدش برا درس خوندن وقت هست عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕