2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست
عزیزم حق داری . توقعت هم بجاست . من که یه مادرم اینو میگم .مادری شغلیه که ۲۴ ساعته س . چرا آقایون می ...

اقایون میرن سرکار میان خسته میشن از مادرزن توقع دارن بره پاهاشونو ماساژ بده؟

والا همینطور که از خانواده شوهر متنفرید که بیان خونتون و تو جشن و مهمونی هاتون باشن ..و خانواده خودتون جزوه فرشته ها هستن و باید توی همه خوشحالی هاتون کنارتون باشن ....توی این جور کارها هم توقعی ازشون نداشته باشید ببرید همون مادر خواهر فرشته براتون نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه نگهداری اون با مال مادر فرق داره.مادر شبانه روز پیش بچه س ولی دوساعت می ذاریش پیش یکی‌دیگه ف ...

ببین من نوعی یک دقیقه هم بچه کسی رو نگه نمیدارم خودمم بچمو تمام وقت نگه میداشتم بچه ای که شبانه روز از درد قولنج فریاد می‌کشید اینو بفهمید یاد بگیرید مسوولیت بچتون فقط با خودتونه قرار نیست بقیه خستگی شمارو مرتفع کنن من زمانی که بریده بودم نهایت لطفی که شوهرم کرد اجازه داد کارگر بگیرم فقط بتونم چند ساعتی درروز بخوابم و مراقب بچم باشه اونم فقط یه مدت محدود توقعتون نامعقوله

شما از کدوم سیاره ایخب راست میگن کسی وظیفه نداره بچه ی یکی دیگه رو سرگرم کنه و نگهداری کنه

یعنی میمیرن اگر نوه شون رو یک ساعت نگه دارن ؟

بنظرت وجود خانواده برای چیه ؟میشه برام توضیح بدین لطفاً ؟

مثلا میگن خانواده داشته باشیم خوبه ...چیش خوبه از چه نظر خوبه به نظر شما ؟

زن داداش من وقتی میاد خونه پدرم گوشی دستش میگیره و بچه رو رها میکنهمامانم پا درد داره نمیتونه دنبال ...

دمت گرم واقعا

من تا حالا یکبارم خواهرشوهرام ازین کارا نکردن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عزیزم مثلا تو همین بچه دار شدن زن وشوهر حالا خواسته یا ناخواسته بچه دار میشن مسئولیت صفر تا صدش با خ ...

خب پس میشه توضیح بدین خانواده برای چی خوبه ؟

مثلا چه کاری باید خانواده برای هم انجام بدن ؟

یعنی یه نفر یک ساعت بچتو بگیره میمیره ؟نگفت که خرجشو بدن یا پوشکشو عوض کنن و ....عجب ادمایی هستین 🤣 ...

شماها عجب آدمایی هستید خوب ببره پیش مادرخودش چه توقعی از مادرشوهر داره خانواده شوهر هیچ وظیفه ای ندارن همینطور خانواده خود فرد. خسته میشید برید پیش خانواده خودتون چطور روتون میشه ازخانواده شوهرتون چنین توقعاتی داشته باشین والله ما از مادرخودمونم توقع نداشتیم وقتی ازدواج کردیم با این دید ازدواج کردیم که مسوولیت زندگیمونو خودمون به دوش بکشیم 

خب پس میشه توضیح بدین خانواده برای چی خوبه ؟مثلا چه کاری باید خانواده برای هم انجام بدن ؟

اگر شما هم متقابل براشون کاری انجام میدی باید توقع داشته باشید وگرنه اگر از طرف شما هیچ حرکت مثبتی برای اونا نیست توقعی هم ازشون نباید داشته باشید

خب پس میشه توضیح بدین خانواده برای چی خوبه ؟مثلا چه کاری باید خانواده برای هم انجام بدن ؟

خانواده برای روزاییه که خدایی نکرده مشکلات جدی ای بود یه پناهگاهی داشته باشیم که دور هم جمع شیم و از هم مراقبت کنیم من نمیگم هیچکس این کارارو برای اعضای خانوادش نکنه میگم وظیفه نیست واقعا اگه انجام بدن لطف کردن 

یعنی میمیرن اگر نوه شون رو یک ساعت نگه دارن ؟بنظرت وجود خانواده برای چیه ؟میشه برام توضیح بدین لطفاً ...

فقط بحث یکساعت نیست

پیش خودشون میگن حالا اگه یکساعت نگه داریم

حالا هر روز و هر ساعت میخان بچه رو بیارن خونمون 

میشه عادتشون

از اولش زیر بار نمیرن که داستان نشه براشون

خیلیها هم نگه میدارن اما از بس بعدش غر میزنند که وای خسته شدیم وای بچه چقدر اذیت کرد شیطنت کرد که همون بهتر که مادر بچه رو دست کسی نده و منتی هم سرش نباشه

خانواده ی همسر هیچوقت مثل مادر و خواهر خود آدم نمیشن

استثنا شاید باشند بعضیهاشون که واقعا دلسوز و مهربونند حتی از مادر خود آدم بهتر

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم