2777
2789

سه تا دختر دارم دختر بزرگم ۹ سال و وسطی ۳ سال دارن.دختر من و دختر همسایه ک ۱۰ سالشه با هم میرن کلاس زبان.همسایه گف بی زحمت دخترتو بردی دختر منم ببر.حالا یک ساعت پیش من بهش گفته بودم اگ میشه تو ببر من دیشب نخوابیدم بچه کوچیکمم مریضه.گفت باشه.باز ده دقیقه ب کلاس زنگید تو ببر بچه ها رو.

حالا سه تا دخترامو حاضر کردم رفتنی دختر وسطیم گیر داد دست دختر همسایه رو بگیره ک دوبار سعی کرد و هر دوبار ب طرز بدی دست دخترمو پس زد.من خیلی ناراحت شدم و دخترمو دعوا کردم گفتم دست خواهر خودتو بگیر.اینم سه سالشه اصلا حالیش نمیشد

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

گفتن نداره

بین بچه ها پیش میاد

شایدم اون خودش از چیزی ناراحته

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا همینجا بوده و ادامه نداره 

نه، دلیلی نداره بگید. اصلا چرا باید بگید؟ شاید از لمس فیزیکی توسط یکی دیگه جز خانواده‌اش بدش میاد. گفتن نداره که

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بیخیال بابا بچه هستن 

چون سنش بیشتره حس بزرگ بودن بهش دست داده خواسته قدرتشو ب رخ بکشه 

مهم اینه ک ما تو این موارد بچه نشیم 

همه ی دنیا هم قرار نیست مطابق میل بچه ما پیش بره