2777
2789
عنوان

ب نظرتون این حرکت بچه همسایه رو ب مادرش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 58 پست
الانم کوچیکا رو آوردم پارک میگه بمون همونجا بچه ها رو بیار اومدنی.گفتم خسته میشن نمیمون یه ساعت

ای بابا اینقد ب این زن رو نده ی خار ب پای بچش بره فردا صدتا صاحاب پیدا میکنه

نه غریب نیستم منتها روی نه گفتن ندارم

تمرین کن عزیزدلم 🌹 🌹 وگرنه هم خودت، هم دخترای نازنینت آسیب میبینین.بعد هم شما الگوی دختراتونید،نذارید اوناهم نه گفتنو یاد نگیرن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه ات دوست نداشت دست بچه ام رو بگیره😭🤣

پس زدن دست اونم با بی ادبی رفتار درستی نیست.حالا من ک نمیگم حرفی

ولی توجیح این رفتارها ب حساب اینکه بچس ب نظرم درست نیست.چون خودم بدم میاد دخترم اینکارو بکنه گفتم.وگرنه مهم نیست.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تمرین کن عزیزدلم 🌹 🌹 وگرنه هم خودت، هم دخترای نازنینت آسیب میبینین.بعد هم شما الگوی دختراتونید،نذا ...

خدا کنه بتونم

ای بابا اینقد ب این زن رو نده ی خار ب پای بچش بره فردا صدتا صاحاب پیدا میکنه

دوس دارم بپیچونم نمیدونم چ بهانه ای بیارم

نه بابا چیزی نبودهخودت بیشتر ناراحتی ک همسایه دختر شما رو نبرده

نه عزیزم.خودم میبردم نهایت دخترمو.از رفتار دختر خودم ناراحتم ک چرا میچسبه ب همچین بچه ای

با همسایه رفت و آمد نکنین دختر خودتونو ببرین بیارین من بشخصه اصلا از سو استفاده خوشم نمیاد

خب اون میگه دختر منم ببر چی بگم بهش؟

پس زدن دست اونم با بی ادبی رفتار درستی نیست.حالا من ک نمیگم حرفیولی توجیح این رفتارها ب حساب اینکه ب ...

عزیزم توجیح نیست واقعا بچه است و بچه ها برخلاف بزرگسال ها  کاری انجام نمیدن که دوست ندارن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خب اون میگه دختر منم ببر چی بگم بهش؟

بگین مسئولیت داره برام 

من خودم بچه کوچیک دارم 

چرا نه گفتن براتون سخته 

طلب که ندارن از شما 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اگه تا همینجا بوده و ادامه نداره نه، دلیلی نداره بگید. اصلا چرا باید بگید؟ شاید از لمس فیزیکی توسط ی ...

دائم دست دختربزرگمو میگیره و خودشو میچسبونه بهش.

عزیزم توجیح نیست واقعا بچه است و بچه ها برخلاف بزرگسال ها کاری انجام نمیدن که دوست ندارن

نمیدونم.شاید حق با شماست.

منتها من دوست ندارم دختر من همچینکاری با کوچیکترا بکنه.

بیشتر از دختر خودم ناراحتم ک چرا همش میخاس بچسبه ب اون.البته ک فقط سه سالشه

نمیدونم.شاید حق با شماست.منتها من دوست ندارم دختر من همچینکاری با کوچیکترا بکنه.بیشتر از دختر خودم ن ...

هر رو بچه آن بهتره تا وقتی صدمه جدی به هم وارد نمیکنن تو کارشون دخالت نکنید و بذارید خودشون با هم ارتباط بگیرن تهش میتونید بعد بازی و .. یه نکاتی رو به بچه خودتون یادآور بشید ولی نه به اون دختر و نه به بچه های خودتون جلوش چیزی نگید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.