2777
2789

خانومايي كه عمل بيني داشتن بياين لطفا از تجربياتتون بگيد ماه ديگه وقت عمل دارم كمكم كنيد چه جوري عمل كنم بهتره

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل نکن بهتره خداقهرش میگیره

نميشه عزيزم انحراف بيني دارم گفتم زيباييم بشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

طبیعی عمل کن بگو زیاد سوراخای بینیتو کوچیک نکنه واسه تنفست به مشکل بر میخوری من با اینکه اندازسو تغییر نداد ولی کلا مشکل شده یکم تنفسم تو بارداری بیشتر خودشو نشون داد,استرس نداشته باش هییییییییچ دردی نداره

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥
طبیعی عمل کن بگو زیاد سوراخای بینیتو کوچیک نکنه واسه تنفست به مشکل بر میخوری من با اینکه اندازسو تغی ...

استرسم خيلي زياد از اونجايي كه هميشه وسواس دارم ميترسم كلا گند زده بشه تو بينيم😔😔😔😔😔

نمیترسی ازعمل 

نه عزيزم قبلا ميترسيدم بعد ازاينكه سزارين شدم كلا ترسم ريخت 😁😁😁

استرسم خيلي زياد از اونجايي كه هميشه وسواس دارم ميترسم كلا گند زده بشه تو بينيم😔😔😔😔😔

من همیشه به هر کی میخواد عمل کنه میگم اول حسابی تحقیق کن بعد اقدام کن ولی وقتی بینی زشت کرده باشه صورتو حتی اگه بد هم بشه بدتر از اینی که هست نمیشه 

♥گل پسر مامان عاشقتم زود بیا تو بغلم♥

نترس

ببین تا سه روز اول خیلی سخته چون تامپون تو بینیته باید از دهن نفس بکشی.باید کلا طاق باز بخوابی

بعد سه روز اوضاع بهتره 

بعد یه هفته م بخیه هاتو میکشه و خلاص

منتهی تا یک سال باد داره

باید مراقب باشی.

والا من 6ساله عمل کردم خیلیم راضیم دقیقا 27اسفند بود😁

خداروشكر عزيزم ايشالا منم بعدش بيام بگم راضيم

منم ٢٥ام عمل دارم انشااله😉😉😉