2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفنننن

39 بازدید | 8 پست

درمورد منم دوست پسرمه ما جدی درموردش صحبت کردیم و با مامان و خاهرش اومدن برای اشنایی 

بهم گفته همین یکی دوماه میان برای خواستگاری ولی یکم داره جلو عقب میشه یسری کارا داره ک انجام بده از طرفی هم باباش باهاش لج کرده 

و باباش حمایتگرش نیست ازیناست ک همش میخاد از پسرش پول بگیره 

و اونم نمیده بهش چن وقتیه و الان باباش جواب سلامشو نمیده:/ دوست پسرم قراره بره شیراز و برگرده ک باشون صحبت منه واسه خاستگاری کلی استرس داره چون حمایتی نداره ولی خیلی جدیه خیلی زیاد یبارم با مامانم حرف زده ک من میخام دخترتونو و میام حتما

امشب بابام اعصابموخورد کرد باهام بحث کرد ک باید باید هرچ زودتر و فلان اگ هی یک ماه دوماه میکنه یعنی نمیخادت 

خیلی تخت فشارم نمیدونم چیکار کنم

چون باباش ازش پول میگیره بعدا نمیزاره اب خوش از گلوتون پایین بره ها ان شاالله خواستید عقد کنید سفت بگیر ک خونه و ماشین و شغل داشته باشه ک حساب کار دستشون بیاد بفهمن پسرشون داره زن میگیره دخالت نکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باباش ازش پول میگیره بعدا نمیزاره اب خوش از گلوتون پایین بره ها ان شاالله خواستید عقد کنید سفت ب ...

نه دبگه بهش پول نمیده حتی گفته من عقد کنم دیگه تمام فقط ب مادرم سر میزنم اونم دیر ب دیر 

فقط حرفا بابام الان رو مخمه

نه دبگه بهش پول نمیده حتی گفته من عقد کنم دیگه تمام فقط ب مادرم سر میزنم اونم دیر ب دیر فقط حرفا باب ...

خو خوبه 

ب دوستت بگو زودتر بیاد خواستگاری 

چون بابات فهمیده گیر میده و هزارتا فکر میکنه

خو خوبه ب دوستت بگو زودتر بیاد خواستگاری چون بابات فهمیده گیر میده و هزارتا فکر میکنه

همین الاننش داره بهم میگه چرا نمیاد هربار داره میگه من هی میگم گفته یک ماه دیگه دوماه دیگه 

اعصابم دیگه نمیکشه یجوری باهام حرف میزنن انگار من میدونم نمیاد و دارم براشون بهونه میارم

اونم از خداشه زود بیاد اونم خسته شده

همین الاننش داره بهم میگه چرا نمیاد هربار داره میگه من هی میگم گفته یک ماه دیگه دوماه دیگه اعصابم دی ...

ان شاالله ب دل خوشی و سلامتی بهم برسید عزیزم 

ی مدت ارتباطت رو کم کن باهاش متوجه میشی ک اصلا قصدش خیره یا نه