2789

برادرم خواب بود با یه لحن انگار من دشمنم گفت برو پتو بیار بنداز رو بچه منم دیدم با اینجور لحنی گفت منم نرفتم بعدش حالا خودش رفت پتو آورد دگه هرچی از دهنش دراومد بهم گفت (آشغال، کثافت، بی همه چیز، خفه شو، سگ چشم رو داره ولی تو نداری، لجن) 

با برادرم بهترین اخلاق دنیارو داره ولی با من نه 

برای برادرم مادرمه ولی برای من نامادری🫠💔

حالا خداکنه همیشه حال خودشون خوب باشه من به جهنم 

من به حرفاش عادت کردم ولی نباید اینجوری بکنه هرچی باشه من دخترشم 

🥹🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی بگردم قربونت برم غصه نخور

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه کاربر بود مادرسمی داشت تاپیک میزد.کلی بچه ها هم این مشکل را داشتند

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی