2789
عنوان

یاده روزایی ک داشتی منو بدست

1 بازدید | 4 پست

میاوردی بخیر .یاده روزی ک رفتیم دریا بخیر یاده روزی ک رفتیم جنگل بخیر یاده حرفایه دروغی ک بهم زدی بخیر مگ نگفتم بهت وابسته میشم پس چرا ولم کردی گفتی منم وابسته میشم هه .دیدم وابستگیتو آخرش منو بخاطره ی بیوه توله بزرگ دار فروختی وزن هایه دیگ فروختی سواستفاده هاتوکردی رفتی آخ بیشعور مگ من چیکارت کرده بودم نامرد خیلی دلتنگتم بیشتروقتا خوابتو میبینم خواب میبینم باهم آشتی کردیم بهت میگم دیگ قهر نکن نرو یا خوابتو میبینم ک اومدی خونه مون یا خواب میبینم پیامم دادی .توخواب آرومم اما وقتی بیدار میشم میبینم ندارم اذیت میشم .کاش حداقل وابسته ام نمیکردی یاسواستفاده نمیکردی ازم خیلی دلم برات تنگ شده چی میشد برگردی پشیمون شی مگه من چی خواستم ک تهش جدایی بود .خیلی بی قرارتم لجباز .کاش برگردی .چی میشد انقدر نامرد نمیبودی سنگدل نمی بودی بی وجدان نمی بودی یاکاش بیای ببینمت کاش زنگم بزنی همش فکرمیکنم من مقصرم من بدبودم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

یا میگم حتما اون زنه خوشگله ک رفتی باهاش من زشت بودم ک نخواستی من بلدنبودم رابطه رو ک ول کردی رفتی توروخدابرگرد بخدا نمیتونم دارم ادعا میکنم بیخیالتم اما نمیتونم باز میرم اکانتتو چک میکنم اکانت اون زنیکه بیوه هم چک میکنم هی میگم خوشگله پولداره ک ولم کردی بعضی شب ها گریه میکنم میگم همه ب عشق شون رسیدن ولی من نرسیدم میگم مگ من چی خواستم چیم ازاونا کمتره

همش منتظرم زنگم بزنی پیامم بدی بخدا خیلی دلتنگتم .ولی نه پیامی دارم ازت نه زنگی خیلی بهت نیاز دارم حالم خوب نیس تورو کم دارم کناره خودم هیچ کی نمیتونه جایه خالیت روپرکنه برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فقط دلت ساده و مهربونهاین روزا میگذره دنیا پر از نامردیه چشم بسته دیگه اعتماد نکن

مگ من حرفی از اعتماد زدم تایپیک نزدم کسی نظربده لطف کن نظرنده