2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاش منم توی بچگی مرده بودم واین دنیای بیرحم کثافت رو تحمل نمیکردم

موافقم باهات... واقعا خبری تو این زندگی نبود

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

چه با غصه چه بی غصه میگذره پس تو تلاش کن که غمتو کنار بزنی و برای خودت لحظات شاد درست کنی

فقط مرگه که چاره نداره

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

چه چیزی تجربه کردی مگه

پول ندارم

اینده ندارم

درسم تموم شد بیکارم نمیتونم برم کار

هیچ عشقی رو تجربه نکردم کسی ک دوستش داشتم ولم کرد یه جورایی

تو خونه تقریبا زندانیم نمیتونم برم بیرون با دوستام

میشه اگه امضام رو خوندی واسه سر کار رفتنم یه صلوات بفرستی دمت گرم 🩵

پول ندارم اینده ندارم درسم تموم شد بیکارم نمیتونم برم کارهیچ عشقی رو تجربه نکردم کسی ک دوستش داشتم و ...

الهی بگردم 💔

آرزو کردم برات حالت خوب بشه همه چی رو روال بیوفته تو زندگیت

پول ندارم اینده ندارم درسم تموم شد بیکارم نمیتونم برم کارهیچ عشقی رو تجربه نکردم کسی ک دوستش داشتم و ...

رشتت چیه💔 منم همینم

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن