2789
عنوان

اصلا نميتونم قبول کنم😑

359 بازدید | 61 پست

اینکه یه عده خانواده یا شوهر نمیزارن بیرون برن اصلا درک نمیکنم خودشون چطور قبول میکنن مهم نیست کجان روستا شهر شهرستان و....

محدودیت نمیتونم قبول کنم این یعنی بی احترامی و بی ارزشی به طرف مقابلت

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

آره واقعا حق گفتی چطور به خودشون اجازه میدن هرجور بی احترامی بهشون بشه

بگیم خانواده و شوهر بدن

خودشون چرا قبول میکنن درک میکنم بعضیا واقعا مریضن ولی خودشون چرا و چطور قبول میکنن

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا سن دختر کمه درک میکنم مثلا زیر ۱۸ چون بلاخره جامعه نا امنه بچه هامون بی تجربه و

ولی با بزرگتر شدن یا ازدواج دیگه دلیلی نداره هی محدود کنی مگر زندانه

اگاهی بدین به جوناتون ازادشونم بزارین از دور هم نظارت داشته باشید

از اون بدتر مردی که زنشو محدود میکنه نشون دهنده بی اعتمادیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

تا سن دختر کمه درک میکنم مثلا زیر ۱۸ چون بلاخره جامعه نا امنه بچه هامون بی تجربه وولی با بزرگتر شدن ...

من از نوجوانی بیرون میرفتم قبل ۱۸ سالگی بنظرم باید اعتماد کنی به بچه خودت

چون اگه اعتماد نکنی یعنی بخودت اعتماد نداری

شوهرم نگم زندگی مشترکه چه حقی داره حرفی بزنه اصلا

همین الان سر همین موضوع دارم گریه میکنم

دلیلشون چیه محدودت کردن

وای منمبه نظرم کسی که ازش راضی هست خیلی تو شرایط بدی بزرگ شده خیلی تو سری خوره😐

قبول دارم اینطور بزرگ شدن تو خانواده

زور میدونی چیه؟ بعضی مواقع آنقدر دعوا و بحث میکنی که روح و روانت نمیکشه و معمولا اینجور وقتها طرف خا ...

من دیدم اطرافم طرف زندگیشون عالیه ولی خانمه تنهایی بیرون نمیره یا با خانواده اش رابطش خوبه ولی تنها بیرون نمیره

نمیزارن برا خودشم قانع شده بنظرم بعد یمدت

من از نوجوانی بیرون میرفتم قبل ۱۸ سالگی بنظرم باید اعتماد کنی به بچه خودتچون اگه اعتماد نکنی یعنی بخ ...

نمیشه گفت به بچم اعتماد ندارم

به جامعه ندارم

و البته از استرس مادری میاد

ترجیح میدم تا زمانی که حس کنم به پختگی مد نظرم و دفاع شخصی رسیده کنارش باشم

البته خوب بچه من هنوز ۱۱سالشه شاید یکم بزرگتر شد نظرم عوض بشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نمیدونم

اما میدونم شرایط همه یکسان نیست گاهی طرف حوصلش به دعوا و بحث نمیکشه قبول میکنه و غصه میخوره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دلیلشون چیه محدودت کردن

خانوادمن و 18 سالمه

مامانم اوکیه ولی بابام میگه به هیچ وجه هرگز تنها نباید بری بیرون

اصلا هم خانواده مذهبی و بسته ای نیستیم و تو مسائل دیگه اوکین

نمیدونم چیکار کنم خیلی لجم میگیره

باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🖤🕊