2777
2789

برادرم خواب بود با یه لحن انگار من دشمنم گفت برو پتو بیار بنداز رو بچه منم دیدم با اینجور لحنی گفت منم نرفتم بعدش حالا خودش رفت پتو آورد دگه هرچی از دهنش دراومد بهم گفت (آشغال، کثافت، بی همه چیز، خفه شو، سگ چشم رو داره ولی تو نداری، لجن) 

با برادرم بهترین اخلاق دنیارو داره ولی با من نه 

برای برادرم مادرمه ولی برای من نامادری🫠💔

حالا خداکنه همیشه حال خودشون خوب باشه من به جهنم 

من به حرفاش عادت کردم ولی نباید اینجوری بکنه هرچی باشه من دخترشم 

🥹🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم قربونت برم غصه نخور

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه کاربر بود مادرسمی داشت تاپیک میزد.کلی بچه ها هم این مشکل را داشتند

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد