2777
2789
عنوان

با ازدواج کردن بدبخت شدم

1123 بازدید | 49 پست

گیر یه آدم مریض با کلی کمبود و عقده افتادم

پرنسس و لوس و قهر قهروئه و هی میذاره میره

دیشب ناراحتم کرد خودش مقصر بود اما سریع دست پیش گرفت پس نیفته کنترلگری کرد و خودش قهر کرد و واسم قیافه گرفت تا من بدبخت حتی فرصت نکنم بهش بگم ازش ناراحتم

به شام دیشب و ناهار امروز و شام امشبم دست نزد، بعد از کار هم وقتی اومد خونه دید نازشو نمیکشم از خونه گذاشت رفت بیرون و هنوزم برنگشته

این روش شکنجه رو از پدرش یاد گرفته، تمام عمرش پدرشون اینطوری قهر میکرده و با نبودنش عذابشون میداده، حالا عقده‌اش رو سر من خالی میکنه، بهم میگه من تو زندگی به خیلی چیزا نرسیدم منو خونوادم خیلی عذاب کشیدیم وقتی تو توی ناز و نعمت بودی، حالا نوبت توئه که عذاب بکشی، حالا چی میشه توئم خیلی چیزا نداشته باشی

خیلی قلبم درد میکنه رنج میکشم عذاب میکشم خیلی ناراحتم تو خونه تنهایی نشستم و سعی میکنم فراموش کنم که چطور داره شکنجه‌‌ام میکنه هی پشت سر هم قسمتای یه سریالو میبینم هی  قسمتا تموم میشن و قسمت بعدی میاد ولی هنوز شوهر پرنسسم نمیاد

مثلا چی میشد اگه یکم بهم محبت میکرد توجه میکرد یه عذرخواهی خشک و خالی میکرد

من دلم یه مرد قدردان میخواد که قدرمو بدونه بهم محبت کنه تا منم هزاااار برابرشو بهش برگردونم مثل پروانه دورش بگردم، دلم میخواست زندگیم پر از عشق و محبت و احترام باشه

بنظرتون همچین چیزی نمیتونه واقعیت باشه؟ همه‌ی مردا همینقدر مریضن یا فقط شوهر من مشکل داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شاغلی و این وضع زندگیته چارش عوض کردن قفل در و فرستادنش ور دل ننه حانش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شما که شناختی که عقده ایه 

نباید نقطه ضعف میدادی دستش 

که با اون آزار بهت برسونه 

الانم بیخیال باش و برات مهم نباشه حضور ش 

خودت با خودت خوش باش و کاملا نادیده بگیرش وقتی حضور فعال نداره 

🥰                 

سخته اینجوری، سعی کن بی توجه باشی ببینه اذیت میشی قطعا ادامه میده

همه راهی رو امتحان کردم

خودمو به درودیوار کوبیدم

سعی کردم رنجمو قایم کنم تا نفهمه

مثل ماهی بیرون از آب پرپر زدم

خودم قهر کردم و از خونه رفتم

اصلا فایده نداشت که نداشت

این پدر و پسر به هیییییچ احد‌الناسی غیر از خودشون اهمیت نمیدن

وقتی از احساساتم براش حرف میزنم همش لابه لای حرفام دنبال یه چیزی میگرده که فوراً خودش ازم ناراحت شه و نقش مظلوم بازی کنه و سر همون شر میشه

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت همدرد غمم نبود، هیچ وقت دردمو تسکین نداد، در حالیکه علت تمام دردم خودش بود، یه نوازش ساده میتونست زخممو خوب کنه، اما ازم دریغ کرد، فقط به خودش فکر میکنه، برای خوبی کردن کنتور میندازه

این کلماتو وقتی نوشتم که اشکام بند نمیومد...

دلم میخواد یکی بیاد و منو از دست این موجود خودخواه نجات بده، من صدمو واسه نجات این زندگی گذاشتم، یه جوری که دیگه حتی نا ندارم خودمو نجات بدم

باید به رفتنش حساسیت نشون ندی...یجور که انگار عین خیالت نیس...حتی یکبااار هم به روش نیاری....وقتی رفت غذا درست کن بخور ی جور که فک کنه با رفتنش انگار ریلکسی و خوش میگذرونی....یه چند ماه تکرار کن خودش درست بشه وگرنه همیشه از این سلاح استفاده میکنه

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸
چطوري باهاش آشنا شدي ازدواجت سنتي بوده ؟

نه گولم زد

دو سال دنبالم بود اون موقع بهم توجه میکرد وقتی خرش از پل گذشت چهره‌ی واقعیشو نشونم داد

تمام عیب‌های خونوادشو هم همچنان حتی تا همین امروز، علی

رغم اینکه با چشمای خودم دیدم انکار و پنهان میکنه

همه راهی رو امتحان کردمخودمو به درودیوار کوبیدمسعی کردم رنجمو قایم کنم تا نفهمهمثل ماهی بیرون از آب ...

عزیزم شوهرت نارسیست هست یه نوع اختلال هست عین شوهر من هست اما شوهر تو چند درصد بهتر از شوهر منه