2777
2789
کاش صدای بچه ها ب جایی می‌رسید

به هیچ کجا نمیرسه تا وقتی این نظام آموزشی از زیر بنا تغییر کنه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یه سری راه های دیگه ای هم وجود داره، میتونی بری روسیه یا مجارستان ۴ترم پزشکی بخونی بعد برگرد ...

آره درباره این خوندم

کلی خوندم که دید بچه ها توی دانشگاه بهت متفاوته 

و خب من همون مشکل دوری مهاجرت رو دارم و دوست دارم ایران باشم جدای از بحث پول

کلا ناامیدم

ولی مرسی که گفتی

من پشت نبودم چون نخوندم و کنکور ثبت نام نکردم 403 و 404 ولی هم سنیم معدلمم پایینه چون سر نهایی ده نم ...

منم سر کنکور اول میخاستم هم نهایی رو بخونم هم کنکور

یعنی دوتاشو باهم هندل کنم

یکی همون موقع به من پیشنهاد داد اول برای نهایی بخونم چون نمره دیپلم ثابته و کنکور رو بزارم برای سال بعد

متاسفانه کم عقلی کردم و هم نمرات نهایی دیپلم برام پایین شد و هم کنکورم درصدای کم

چون میشی مثل من 😂🌚توقع دارن 12 ساعت بدون تایم استراحت درس بخونماگه یه تایم استراحت بیان بالای سرم ...

منم یه حس افسردگی سنگین دارم

درکت میکنم 

نمیدونم من زیادی شلوغش میکنم یا واقعا بقیه ناامید شدن ازم

حتی روم نمیشه دیگه پول کتاب یا کلاس بخام

میترسم بگن مگه سالای قبل قبول شدی که الان باز میخای بخونی

کاش میشد همون سال اول قبول میشدم🥲

آره درباره این خوندمکلی خوندم که دید بچه ها توی دانشگاه بهت متفاوته و خب من همون مشکل دوری مهاجرت رو ...

دید بچه ها چیه؟؟؟؟خدایی خودتو مسخره کردی؟؟؟حالا گیریمم که به چشم بد نگا کنن کلا ۵سال میشه چون ۲سالشم خارج بودی، مهم ایندست، صحبتای اطرافیان چه پشت کنکور چه در طول تحصیل مقطعیه و بعدا خودت و آیندت تنها میمونین. همین اطرافیانت که این حرفارو میزنن و تصمیم گیری میکنن آیا در آینده وقتی به یه چالش خوردی میان کمکت؟؟؟بدتر هولت میدن. بدون حرف مردم تصمیمتو بگیر 

بستگی داره، اکثرا انگیزشون رو از دست میدن و الکی وقتشون تلف میشه فقطیه عده کمی هم هستن که خب واقعا م ...

آره انگیزم رو از دست دادم لعنتی جو بدی داره

نمیدونم اون عده کم چیکار میکنن

کلا کنکوریایی که قبول میشن نمیدونم رمز موفقیتشون توی کنکور چیه

دید بچه ها چیه؟؟؟؟خدایی خودتو مسخره کردی؟؟؟حالا گیریمم که به چشم بد نگا کنن کلا ۵سال میشه چون ۲سالشم ...

آره واقعا من کلا خودمو دست کم میگیرم 

همین حرف بقیه باعث شد پشت بمونم

درست میگین ممنونم

دربارش بیشتر فکر میکنم

آره انگیزم رو از دست دادم لعنتی جو بدی دارهنمیدونم اون عده کم چیکار میکننکلا کنکوریایی که قبول میشن ...

استارتر امسال تمرکزتو بزار روی نهاییا نمره بالا بالا بگیر، سال بعد به فکر کنکور باش بنظرم، اینهمه بقیه میرن خرج اباس و فلان میکنن شما همون پولو میدی جای درس و کلاس، چرا همچین حسی داری اخه گلم

آره انگیزم رو از دست دادم لعنتی جو بدی دارهنمیدونم اون عده کم چیکار میکننکلا کنکوریایی که قبول میشن ...

رمز موفقیت = بی اهمیتی ب حرف بقیه و شرایط ، استمرار و استمرار در هر شرایطی

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن