یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره درباره این خوندمکلی خوندم که دید بچه ها توی دانشگاه بهت متفاوته و خب من همون مشکل دوری مهاجرت رو ...
دید بچه ها چیه؟؟؟؟خدایی خودتو مسخره کردی؟؟؟حالا گیریمم که به چشم بد نگا کنن کلا ۵سال میشه چون ۲سالشم خارج بودی، مهم ایندست، صحبتای اطرافیان چه پشت کنکور چه در طول تحصیل مقطعیه و بعدا خودت و آیندت تنها میمونین. همین اطرافیانت که این حرفارو میزنن و تصمیم گیری میکنن آیا در آینده وقتی به یه چالش خوردی میان کمکت؟؟؟بدتر هولت میدن. بدون حرف مردم تصمیمتو بگیر
آره انگیزم رو از دست دادم لعنتی جو بدی دارهنمیدونم اون عده کم چیکار میکننکلا کنکوریایی که قبول میشن ...
استارتر امسال تمرکزتو بزار روی نهاییا نمره بالا بالا بگیر، سال بعد به فکر کنکور باش بنظرم، اینهمه بقیه میرن خرج اباس و فلان میکنن شما همون پولو میدی جای درس و کلاس، چرا همچین حسی داری اخه گلم
آره انگیزم رو از دست دادم لعنتی جو بدی دارهنمیدونم اون عده کم چیکار میکننکلا کنکوریایی که قبول میشن ...
رمز موفقیت = بی اهمیتی ب حرف بقیه و شرایط ، استمرار و استمرار در هر شرایطی
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن