2777
2789
استارتر امسال تمرکزتو بزار روی نهاییا نمره بالا بالا بگیر، سال بعد به فکر کنکور باش بنظرم، اینهمه بق ...

پشت کنکورم 

اگه بزارم برای سال بعد

سال دیگه باز باید نهایی هارو ترمیم کنم

تازه اگه فرصت بدن

آره واقعا من کلا خودمو دست کم میگیرم همین حرف بقیه باعث شد پشت بمونمدرست میگین ممنونمدربارش بیشتر فک ...

منم موقع کنکور مثل شما بودم، الان فهمیدم خیلی چیزا واقعا مهم نیستش، اعتماد به نفس داشته باش، بقیه اونقدراهم که فک میکنی به تو فک نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمز موفقیت = بی اهمیتی ب حرف بقیه و شرایط ، استمرار و استمرار در هر شرایطی

استمرار خیلی مهمه و البته مرور برای کنکور

الان که فکر میکنم هیچوقت بلد نبودم چجوری درسای کنکور رو مرور کنم

منم یه حس افسردگی سنگین دارمدرکت میکنم نمیدونم من زیادی شلوغش میکنم یا واقعا بقیه ناامید شدن ازمحتی ...

منم خسته شدم دیگه 

طعنه هاشون تمومی نداره

خیلی حسرت میخورم وقتی میبینم مشاورا یا...  قبولیا میزارن💔

کنترل گری والدین هم بیشتر اذیتم میکنه خیلییییییی روم زوم کردن دیگه خسته شدم🥲

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

منم خسته شدم دیگه طعنه هاشون تمومی ندارهخیلی حسرت میخورم وقتی میبینم مشاورا یا... قبولیا میزارن💔کن ...

والدین من همش میگن به بقیه که من خودم میدونم دارم چیکار میکنم و برنامه دارم

طفلیا خیلی برعکس والدین تو روم زوم نمیکنن

ولی فامیل چرا

ولی خودم چرا

شاید بزرگترین مشکلم خودم باشه 

مثلا تو دراز میکشی بهت گیر میدن

من خودم دراز میکشم خودخوری میکنم ذهنم همیشه درگیره این خودخوری هستش

والدین من همش میگن به بقیه که من خودم میدونم دارم چیکار میکنم و برنامه دارمطفلیا خیلی برعکس والدین ت ...

من هم خودم خودخوری میکنم هم اونا اذیت میکنن💔💔💔

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

اره تا جایی که شنیدم سالی بالای یک میلیارد مخصوصا با این قیمت دلار حالا راست و دروغش رو نمیدونم

چند تا از اشناهامون بچه هاشون روسیه پزشکی و دندون پزشکی میخوندن پارسال هر ترم بالای ۴۰۰ ۵۰۰ میلیون براشون میفرستادن

🤍.