2777
2789
دوست عزیز سال بعد باید نهایی رو ترمیم بزنن کسایی که پشت میمونن چون تراز هر سال فرق داره

شاید سال بعد اصلا ترازا بیاد پایین شما از کجا میدونی؟مثل همین پارسال که توی کنکور گند ترازا دراومده بود، اوناییکه ۴۰۲ کنکور داده بودن شرایطشون از ۴۰۳ بهتر بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خودت بهتر میدونی،من طبق تجربه خودم گفتم عزیزممن اگه برگردم عقب،همون سال اول میرم دانشگاه و همین ...

من کنکوری 402 بودم نتونستم درس بخونم به خاطر افسردگی و این که هدف و علاقه پیدا نکردم فعلا رفتم تو حرفه و شغل آزاد اینو یاد بگیرم شاید بخونم برای 405 آسمون که به زمین نمیاد 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

من که بدترین سال کل زندگیم بود 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

شاید سال بعد اصلا ترازا بیاد پایین شما از کجا میدونی؟مثل همین پارسال که توی کنکور گند ترازا دراومده ...

برای همین میگم پشت کنکور موندن از امسال به بعد دیوونگیه چون هیچی مشخص نیست

ویران‌گر اعظم هستم!

باز خودت بهتر میدونی،من طبق تجربه خودم گفتم عزیزممن اگه برگردم عقب،همون سال اول میرم دانشگاه و همین ...

من پشت نبودم چون نخوندم و کنکور ثبت نام نکردم 403 و 404 ولی هم سنیم معدلمم پایینه چون سر نهایی ده نمره میشمردم میومدم خونه حالم خیلی بد بود یعنی رشته باسوابق هم درست حسابی نمیتونم برم پس یک سال باید بشینم برای کنکور بخونم

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

من پیش بنیاد علمی آموزشی شفیعی انتخاب رشته کردم خداروشکر اصلا نیازی نبود که پشت بمونم ... میگفتن کسی که سال اول بد بده کنکور رو اگه پشت بمونه سال دیگه ممکنه بدتر بده چون هر سال شرایط سخت تر میشه.. خدا خیرشون بده

من ۴۰۲ و ۴۰۳ مزخرف ترین سال‌هایی بود که تا الان داشتم واقعا از حس بدش متنفرم

دقیقا دقیقاااااااا

خیلی بد بود

خیلی خیلی 

اصلا مهم نیست چی قبول میشم نمیشم کوفت و درد 

فقط از هدفم گذشتم بره به جهنم

میخوام آزاد شم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

من پیش بنیاد علمی آموزشی شفیعی انتخاب رشته کردم خداروشکر اصلا نیازی نبود که پشت بمونم ... میگفتن کسی ...

کسی که هیچی نخونده و حالش بد بوده فرق داره اون باید ی مدت بره تو کار دیگه بهتر که شد تصمیم بگیره برای کنکور یک سال بخونه سن هم مهم نیست

چون میشی مثل من 😂🌚توقع دارن 12 ساعت بدون تایم استراحت درس بخونم

اگه یه تایم استراحت بیان بالای سرم ببینن گوشی دستمه یا دراز کشیدم و.... بیا ببین چه قشقرقی راه میوفته

نفس بکشی میگن مگه تو کنکور نداری؟ تو پارسال چون پزشکی قبول نشدی آبروی ما پیش فامیلا رفت و..... 

الان دیگه به بیحسی رسیدم و افسردگی گرفتم💔😁

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

چون خودشون درس خون نبودن و پشت کنکور بودن واسشون‌ فقط محدودیت بود

وگرنه بنظرم اتفاقا کسی که تلاشگره‌ خوبه ک پشت بمونه و ب چیزی ک میخواد برسه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن