2777
2789

سلام بجه ها 

من شوهرم حدود ۵ ماهی میشه که مغازه زده اونم شریکی با دونفر دیگه

دقیقا از زمانی که مغازه باز شده مادرشوهرم رفته داره توش کار میکنه با این که از لحاظ مالی نیازی نداره و فقط از سر لجبازی با من مونده تو مغازه به شوهرم میگم بگو دیگه نیاد اما میگه من نمیتونم بگم نیا اون خودش باید نیاد 

و اینکه من خودم پول پس انداز کردم با شوهرم تا این کار راه بیفته و هیچ کمکی نشده از سمت خانواده همسرم

مادرشوهرم خیلی وقته با من سر دشمنی داره که خیلی طولانی میشه بگم

و اینکه مادرشوهرم ازدواج مجدد کرده و همسرش درآمد و خونه و ماشین داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا می‌ره اونجا چیکار میکنه؟!

خب یکیتون بهش بگه

یا شمام برو مغازه بگو خودم هستم شما بفرما

یا بگید شاگرد و فروشنده گرفتیم فردا پس فردا میاد...

یا بگید حقوقی در کار نیست بدونه الکی میاد

بنظرت چیکار کنم باهاش خودم زنگ بزنم بهش بگم دیگه نیاد چون اگر شوهرم میخواست کار کنه تا الان انجام می ...

ولش کن بزار بره نگو نیا 

ولی من باشم یا حضوری یا در غالب پیام به مادرشوهرم میگم که عزیزم ما خودمون در سخت ترین شرایط زن و شوهری مغازه زدیم با کمک چند نفر دیگه حقوقی نمیتونیم به شما بدیم اگر همینجوری بدون چشم داشت میخواین کمک حال پسرتون باشین از نظر من مشکلی نیست اینو بگو خودش دیگه نمیاد

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

واااا می‌ره اونجا چیکار میکنه؟!خب یکیتون بهش بگهیا شمام برو مغازه بگو خودم هستم شما بفرمایا بگید شاگ ...

من که دو تا بچه کوچیک دارم قفل شدم وگرنه تا الان نمونده بودمش سرجاش 

ولش کن بزار بره نگو نیا ولی من باشم یا حضوری یا در غالب پیام به مادرشوهرم میگم که عزیزم ما خودمون در ...

اگر نیاز داشت میگفتم اشکال نداره اما بخدا زندگیش از من خیلی بهتره داره روان من رو بهم میریزه