2777
2789

باشگاه باشگاه باشگاه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری دوم اضافه شد وزنم و امید داشتم مثل اولی بعد تولد بچه  لاغر میشم 

دیگه نشد ک بشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

تخم مرغ آب پز یا سرخ شده فرقی نمیکنه 

صبحونه با چایی شیرین بخور اگه نبات بریزی تو چای که عالیه 

مثلا سه تا تخم مرغ درست کن هر روز و همش رو بخور

واقعا جواب میده 

مثلا برای ناهار هم چند تا تخم مرغ آب پز کن کنار غذا بخور 

سیب زمینی آب پز 

تن ماهی 

اینا خیلی برای چاقی خوبن

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

شیرینی و هله هوله 😂 کاشکی منم هر چی میخوردم لاغر میبودم

شیرینی اونقدر هم جواب نیست🤦🏻‍♀️

من هروقت شیرینی میخورم کم میکنم تا اضافه کنم چون اشتها کور میشه حس گرسنگیو اینا زیاد نداری

هله هوله هم نه..بیشتر آدم با چیزای مقوی چاق میشه

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

من تا چند سال پیش میرفتم دکتر تغذیه که چاق بشم، مخصوصا بالاتنه ام خیلی لاغر بود. شکم تخت تخت فقط باسن خوب بود و پاهام. 

ولی الان اینقدر چاق شدم که باید همش استرس داشته باشم اینو نخورم اونو نخورم که چاق میشم. اونم به خاطر خوردن قرصهای مربوط به بیماریم. 

الان میبینم چقدر اون موقع خوب بود هر چی میخوردم با خیال راحت  نه شکمی نه وزن اضافه ای. 

از من میشنوی دنبال چاق شدن نرو سنت که بالاتر بره خودت چاقتر میشی از الانت لذت ببر. من که دلم برا اون موقع هام تنگ شده اون موقع که همه بهم میگفتن مانکن نه الان که بشکه ام