2777
2789
عنوان

تجربه در مورد از شیر گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شیر صبحشو کم کن یه هفته بعد شیر عصرشو باز یه هفته دیگه صبر وشیر ظهر موقع خوابو قطع کن باز یه هفته بعد شیر شب با این روش دخترم برای شیر شبش فقط 5 دقیقه گریه کرد وتمام

سوالم اینه که با چه روسی سریعتر میشه از شیر گرفت

روش من صبح زود بیدار شدیم چسب برق زدم روش دیگه نخورد😅😅😅😅😅

براش تنقلات سالم و خود شیر میخریدیم اصلا اذیت نکرد.فقط 2هفته تورم سینه اذیتم کرد

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
سوالم اینه که با چه روسی سریعتر میشه از شیر گرفت

چسب زخم بزن روش و رژ قرمز بگو اوف شده. دوشبانه روز اصلا شیر نده.شب سوم هر دو سینه رو وقتی خوابه و نمیفهمه کااااامل بده بخوره تا خالی شه. من این کارو کردم و دیگه هم ندادم.دیگه اصلااااا شیرم جمع نشد.البته هنوز کامل خشک نشده

من نوزده هفتگی از شیر گرفتمش

از هفته هجده شروع کردم

اول صبح که بیدارشد بهش شیر ندادم ولی بعد صبحانه دادم

چندروزی این روال بو بعدش شیر صبح تا ظهر روکلا حذف کردم

بعدش علاوه براینا شیر بعد از خواب بیدارشدن ظهرشو ندادم 

بعد وعده ها رو کم میکردم وتا شب فقط یکی دوبار

دوهفته ای فقط شیر شبانه بود وشیر قبل از خوابوندن

دیگه فقط واسه خوب شیر میخواست

اونم ترکش اصلا سخت نبود سه چهار شب بدون شیر دادن خوابوندم اما نصف شب شیر دادم وبعد همونم ندادم

دوسه شب بیدارمیشد گریه میکرد اما سختیش همون دوسه شب بود

خیییلی طولانی بود اما اصلا اذیت نشد بهونه هم نگرفت

من زرچوبه میزدم وقتی میومد میگفتم اوف شده ولی زود خوب میشه نگران نباش اونم تا میومد سمتش میگفت بو میده بعد شب میشستم میگفتم خوب شد شیر میدادم دوباره میزدم تا بخوابه تو خواب شیرش میدادم متوجه نمیشد دوباره صبح میزدم تا عصر همینجوری ادامه دادم رفته رفته وعده هاشو کم کردم فقط ظهر میدادم و شبا تو خواب بعد وعده ظهرشم حذف کردم البته بعده چند روز که تقریبا عادت کرده بود دو سه روزم تو خواب دادم فقط بعدش اونم قطع کردم دو شب بیدار شد به هوای شیر سوپ دادم دیگه بعده اون شبم بیدار نشد

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
من به سینه ام چسب زدم به پسرم گفتم زخم شده دیگه نخورد. تو روز بهانه میگرفت سرش رو گرم میکردم براش شی ...

این روش اشتباهه

نهایتا میتونن صبر زرد بزنن ب سینشون که سیاه وتلخ بشه اما اینطوری باروح وروان بچه بازی میشه وآسیب میبینه