2777
2789
عنوان

تجربه در مورد از شیر گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست

فعلا که فلفل سیاه زدم رو سینه .از امروز شروع کردن .تا الان که نخورده .ولی خیلی سخته .از یه طرفم عذاب وجدان دارم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان پس حتماً بايد شيرگاو روزي ٥٠٠سي سي بخوره تا نياز بدنش تأمين بشه

۵۰۰ سی سی یعنی چند لیوان بنظرت .آخه شیشه نمیگیره با لیوان میدم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

منم تصمیم دارم اواخر اسفند بگیرمش اصلااا تدریجی نمیتونم چون پسرم شدید وابسته اس و بیشتر ازون من‌ وابسته ام به شیر خوردنش😢هرچی به اسفند‌ نزدیک میشیم دلم بیشتر میگیره با اینکه واقعا اذیتم میکنه دم‌ به دیقه شیر میخواد ولی عاشق شیر خوردنشم خیلی ناز میخوره دقیقا حسی و دارم که موقع زایمان داشتم همه موقع زایمان خوشحال بودن من ناراحت احساس میکردم یه تیکه از وجودمو دارن ازم دور میکنن میخوان ازم‌بگیرنش خیلی بهش وابسته شده بودم به تکوناش به وجودش تو‌ وجودم الانم این حس و دارم😢خدا نگذره از باعث و بانیش مادرشوهرم همیشه میگه از شیر بگیریش میام میبرمش از صبح تا شب😑میدونم حق این‌کارو نداره ولی ادم‌ بد ذاتیه!

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...