2777
2789
عنوان

تجربه در مورد از شیر گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خواب آب میدادی؟

نه تا صبح تخت میخوابید این در حالی بود که من شبا تاصبح شیر میدادم ودخترم تا صبح شیر میخورد در ضمن شیرمم زیاد بود اما چون یواش یواش گرفتم خودمم اذیت نشدم

من نوزده هفتگی از شیر گرفتمش از هفته هجده شروع کردم اول صبح که بیدارشد بهش شیر ندادم ولی بعد صبحان ...

عزیزم منظورت نوزده هفتگی یا نوزده ماهگی؟

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
این روش اشتباهه نهایتا میتونن صبر زرد بزنن ب سینشون که سیاه وتلخ بشه اما اینطوری باروح وروان بچه با ...

عزیزم من از روش های دیگه هم استفاده کردم مخصوصا اینکه دفعات شیر را کم کنم. هیچ روشی جواب نداد با دکترش مشورت کردم این راه رو پیشنهاد داد. اتفاقا روش کاهش دفعات شیر داشت خیلی اذیتش میکرد. هر بچه ای یه جوره فکر نمیکنم نسخه یکسانی برای این کار وجود داشته باشه

خدا کنه منم راحت بتونم از شیر بگیرمش.اخه مشکل من فقط شیر خوردنشم نیست .موقع شیر خوردن همش اذیتم میکنه یا صورتم و چنگ میزنه یا وول میخوره بیچاره کرده

عزیزم من از روش های دیگه هم استفاده کردم مخصوصا اینکه دفعات شیر را کم کنم. هیچ روشی جواب نداد با دکت ...

دقیقا چند روز طول کشید عزیزم .منم فک کنم با روش تدریجی سخت کنار بیاد

عزیزم من از روش های دیگه هم استفاده کردم مخصوصا اینکه دفعات شیر را کم کنم. هیچ روشی جواب نداد با دکت ...

چسب زخم زدن اشتباهه

بگی اوف شده وناراحتش کنی اشتباهه

شما سیاهش کنی بگی کثیف شده هم نتیجه میده دکترش حتما از اسیب روانی نتیجه این کارخبرنداشته متاسفانه