2777
2789
عنوان

شغلتون چیه

1088 بازدید | 108 پست

دوستان از شغل خودتون و همسرتون بگید

و میزان درامدش

اینکه چه شغل هایی در چه شرایطی بازار کار خوبی داره؟

شاید ایده ای باشه برای افرادی که می خوان برن دنبال کسب درامد😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار فعلا ولی تو فکرم میکاپ یاد بگیرم به نظرتون خوبه؟؟

به نظرم رقابت تو این حوزه به شدت بالاس

اگه دانشگاه نرفتی

دانشگاه این رشته رو داره

به نظرم یادگیریش و از دانشگاه پیش ببر

همسرم مکانیکه حدودا روزی یک تومن ( تازه مغازه زده)من خودمم ناخنکارم زیاد کار نمیکنم هر موقع حسشو داش ...

موفق باشید

ناخنکاری هم خوبه

اما بازار رقابتیش خیلی بالاس

دانشگاه میکاپ داره ؟؟

من یک دوره ای رفته بودم

یکی از خانم ها گفت من چندین ساله خودم سالن دارم

الان دانشجو ارایشم اما اون رفت سراغ رنگ و لایت

و گفت این رشته ارشد نداره

اصفهان هم بودن

عرضم به حضورت برای بقیه میگم شاید عبرت شه

یه مغازه کبابی ۵ سال پیش گرفتیم پرنذه پر نمیزد درب و داغون دخل رو ۲ تومن کسی نگاش نمیکرد 

۵ سال خون جگر خوردیم ماشین فروختیم از جیب کلی خرج کردیم دکوراسیون داخلی و تبلیغات و درد و کوفت تا دخل شد ۲۰ ۲۵ برابر

هر سال مالک اومد به این بهونه که مشتری پاش هست ۲۰۰ بذارین رو پیش ۱۵ بذارین رو اجاره نمیدونم ۳۰۰ بذارین رو پیش و ۳۰ اجاره چون میدونست دلمون میسوزه پس بدیم هرچی دراومد و نیومد برمیداشت و همیشه هم طلبکار بود 

مغازه ای که با بدبختی بالا بردیم از خیلی چیزا گذشتیم هیچکس تف نمینداخت سرش الان خاطرخواه داره خب 

چی شد ده روز پیش اومد گفت ۱۶۰۰ دادم یکی دیگه ماهی ۱۰۰😐😐 دو هفته ای پاشین 

به همین سادگی به همین کثافتی 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴