2777
2789
عنوان

به سرپرستی گرفتن یه دختر کولی

1242 بازدید | 84 پست

خانوما به نظرتون با عقل جور درمیاد

یه دختر نوجوان کولی به سرپرستی بگیریم.خرج خوراک پوشاک و مسکن بدیم.امکان تحصیل مهیا کنیم‌.ولی اونم در عوض کارای خونه رو انجام بده

این جور افراد تو جنوب ما خیلی دیدیم‌.کولی های صحرا نشین بودن

بدون امکانات و رفاه بودن.فکر کنم بچه هاشون اصلا مدرسه هم نمی‌رفتند

ولی خوب زبر و زرنگ بودن خیلی

به نظرتون شدنیه این کار

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وبال شوهرت نشه؟

اتفاقا این از جنبه های منفی این کاره

هر چند از شوهرم بعیده ولی خوب نمیتونم با قطعیت بگم 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اتفاقا این از جنبه های منفی این کارههر چند از شوهرم بعیده ولی خوب نمیتونم با قطعیت بگم هیچ چیز از هی ...

من باشم این ریسکونمیکنم ولی براثواب میتونی خرجشوبدی بدون اینکه بیاریش توخونه

شما در واقع میخوای خدمتکار بگیری خوب خدمتکار بگیر نه دختر کولی

آخه واقعا افسوس خوردم

نمیتونم مثل فرزند خودم دوسش داشته باشم

میخوام هم شرایط خوب برا اون مهیا بشه و هم کارای خونه انجام بده

به روان اون نوجوان فکر کردید؟؟؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.