2777
2789
عنوان

بی ادبی بابام

386 بازدید | 28 پست

سلام بابام خیلی بی ادبانه تو جمع باهام حرف میزنم بخدا انقد گریه کردم خسته شدم بهش میگم چقد زود ماشینتو شستی اومدی جلو شوهرم و مامانم میگه اونش بع تو مربوط نیست خواهرامم زدن زیر خنده ولی شوهرم نخندید خیلی خورد شدم جلوش یا خیلی رفتارای دیگه

باهاش حرف نزن اصلا نظرتو نگو😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

تو هم دیگه جواب شو نده 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب شوخی ندارید؟

من تا ۱۵ سالگی با بچگی تموم با بابام راحت مث شما حرف می زدم...

ولی آنقدر بهم بی احترامی کرد و یکه زیاد گفت و جلو بقیه بی ربط حرف زد که ازش زده شدم و الان جز سلام و خداحافظی هیچ ارتباط خاص دیگه ای نداریم باهم ... خیلی وقته مث یه تیکه یخ باهاش سردم

۲۷ سالمه و آرزو داره ده تا کلمه حرف باهاش بزنم ولی حتی تو چشماش نگاه نمی کنم

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

تو هم دیگه جواب شو نده

بخدا نمیخوام ی لحظه ببینمش میوه یا هر چی میاره به خواهرم میدع به من نمیده با دخترم یکسره دعوا میکنه دخترمم جوابشو میده خواهرم کمک مالی بهشون میکنه من نه زیاد اونو دوست دارن از اینور بابام به من میرینه همیشه

خب صحبت نکن پدر و مادرا حوصله ندارن، خواهر منم هی حرف میزنه هی می‌پرسه هی نظر میده بابامم جوابشو میده منم مراعات میکنم ولی آخر دیگ جواب میدم مامانمو از حرفاش خوشش نمیاد . آدما حوصله ندارن

خب صحبت نکن پدر و مادرا حوصله ندارن، خواهر منم هی حرف میزنه هی می‌پرسه هی نظر میده بابامم جوابشو مید ...

این ادم بی تربیته بی حوصله نیست مگه چی گفتم یا باهر کی حرف میزنم میگه بسه تو ی نفر حرف نزن

کلا باهاش حرف نزن دیگه

داداش اشغال من قدیما ،خیلی تو جمع خوردم میکرد

فحش میداد بهم

دلم میخواس تیکه تیکه ش کنم 

خدا ازش نگذره

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
مثلا با یکی دارم حرف میزنم نمیذاره حرف بزنم میگه بسه دیگه حرف نزن

متاسفانه منم همین مدلی بود روابطم با ایشون اما خب از یه جایی به بعد جوری خودم و جمع کردم ک الان آرزوی حرف زدن و رابطه درست باهام داره ولی خب دیگه فایده نداره

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین