2777
2789

فکر میکنن میتونن از حد خودشون بگذرن . 

من تا قبل از کنکورم ( سرم تو کتاب و درس بود متوجه جامعه نبودم ) حالا بعد از یکسال دانشگاه رفتن متوجه شدم چقدر بعضی آدما کثیفند و چندش . 

من روحیه شادی دارم کلا و هیچ وقت لبخند از لبم نمیوفتاد تا اینکه وارد جامعه شدم و وضع جامعه رو دیدم و فهمیدم که نباید به هیچ وجه ( تاکید میکنم به هیچ وجه ) به مرد جماعت خوش رو باشی چه برسه به لبخند زدن همیشه باید جدی باشی . 

من حجابم معمولی بود هیچ وقت شال از سرم نمی افتاد اما موهام مشخص بود وقتی وضع جامعه و رفتار زننده شون رو دیدم به علاوه  که به خدا نزدیک شدم و دیگه  دلم نخواست نامحرمی زیبایی منو ببینه با اون نگاه‌ها چندششون پس روسری پوشیدم . 

ولی از من به شما نصیحت هیچ وقت روی خوش به مرد جماعت نشون ندید ، من نمی‌دونستم .

جمع نمی‌بندم همه ، اما تعداد زیادی از جامعه اینجوریه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول ندارم، خوش رو بودن به معنی رفتار زننده داشتن نیست و جز اداب معاشرته

نمی‌دونم باید چجوری بگم 

منظورم اینه جدی باشید . 

آداب معاشرت باید رعایت کرد من خودم از آدمایی که آداب معاشرت بلد نیستند خوشم نمیاد . 

من همیشه به خطی بین خودمو بقیه قرار میدم اما وقتی لبخند میزنم انگار طرف به خودش اجازه میده از اون خط رد بشه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نه بابا همه اینجوری نیستن من اینهمه همکارو همکلاسی مرد داشتم بد نبودن

اره درسته همه اینطور نیستند .مثالشم زیاد دارم اطرافم . 

اما واقعا تعداد زیادی متوهم هستند . 

به شدت موافقم. به روی بقال و چقال و راننده و ... با لبخند و خوشرویی صحبت کنی هوا ورش میداره. ذات مرد کثیف و وقیحه کلا. این دوره زمونه که دیگه بدتر وقیح و پررو شدن. همسایه خونه قبلی مون واسه رفتگر محله چندبار از سر دلسوزی چای و بسکوییت میبرد آخرش یارو وقتی سینی رو برد دم در پس بده دست زده بود به خانمه!!!!! . شوهرش فهمید و درگیری و .... یارو رفتگره برگشت گفت زنت خودش از من خوشش میومد. اگه نخ نمیداد من کاریش نداشتم. من اونروز بود فهمیدم مرد غریبه ارزش حتی یه لبخندم نداره

نمی‌دونم باید چجوری بگم منظورم اینه جدی باشید . آداب معاشرت باید رعایت کرد من خودم از آدمایی که آداب ...

خب همون جدی بودن به معنی لبخند نزدن نیست به نظر من، ادم میتونه در عین اینکه جدیه و پرسیتژ خودش رو حفظ کرده. لبخند بزنه و خوش برخورد باشه

کسی که بدون لبخنده و اخم داره و ...، بیشتر عبوسه تا جدی

لبخند که چیز خاصی ندارهمن با همه محترمانه برخورد میکنم چه پسر چه دخترکلا اهل هرهر و کرکر نیستم شاید ...

بخدا من خط واضحی مشخص میکنم در ارتباطم با بقیه اما هروقت لبخند میزنم طرف به خودش اجازه میده از اون خط بگذره .

خداروشکر شما همچین تجربه ای ندارید . 

آدمای شهر ما که این شکلین .

البته من خودم همیشه احترام همه میگذارم .

اما میشه هم حدی بود هم احترام گذاشت ( دوستم این شکلیه ) اما من همیشه لبخند دارم