2777
2789
عنوان

شما هم مثل من قبل بیرون رفتن

1194 بازدید | 50 پست

اگه فردا بخاید بیرون برید

لباسایی که قراره بپوشید رو اتو میزنید و یه گوشه پهن میکنید

حتی یه دست لباس دیگه ام میزارم که اگه نظرم عوض شد اونو بپوشم

چیزایی که فردا میخوام ازشون استفاده کنم رو یه گوشه جدا میزارم 

کیفمو از شب قبل اماده میکنم

مطمعن میشم که هیچ کار ناتمومی نمونده و با خیال راحت فردا میتونم برم

نظرسنجی

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

همینطوری وسواس فکری دارم

این مدل وسواسو دیکه نمیخوام😭😵‍💫

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

می خوام بگم خیری ولی ما مردا کلا اینارو قبول نداریم پس خداحافظ

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری وسواس فکری دارماین مدل وسواسو دیکه نمیخوام😭😵‍💫

😭

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

نه تنها لباسای خودم بلکه لباسای پسرمم باید مرتب بذارم حتی جورابامم میذارم چه برسه به لباس

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه تنها لباسای خودم بلکه لباسای پسرمم باید مرتب بذارم حتی جورابامم میذارم چه برسه به لباس

آره دقیقا

از جورابی که میخوام بپوشم

تا کش مویی که موهامو میبندم

من‌تو ذهنم تصمیم میگیرم چی بپوشم ولی اونطوری نیس ک از الان بزارم کنار

ولی من تا شونصد بار اتو رو اون لباس نکشم نمیتونم بپوشمش

آره دقیقااز جورابی که میخوام بپوشمتا کش مویی که موهامو میبندم

نه من در حد کش مو نیستم 😅

مگه این که مهمونی باشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه من در حد کش مو نیستم 😅مگه این که مهمونی باشه

من احتمالات رو هم بررسی میکنم

اگه فلان طور شد چیکار کنم

چی ببرم همرام

اتوِ ما از گوشه اتاق جمع نمیشه گاهی میگم کاش یه اتاق رختشور خونه داشتم اتو و میز اتو هم اونجا آماده بود دیگه راحت بودم 

من لباس چروک ک کلا نمیزارم تو کمد و دراور 

ولی تو ذهنم باید برنامه بریزم

اگه یهویی بخوام برم جایی دست و پامو گم میکنم😕🤣

من احتمالات رو هم بررسی میکنماگه فلان طور شد چیکار کنمچی ببرم همرام

ولی در این حد خوب نیست 

بعدا وسواس های دیگه هم بهت اضافه میشه سختت میشه عزیزم