2777
2789
عنوان

موافقید هیچ وقت نباید جلوی مردای جامعه لبخند زد

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 47 پست
منم رئیس دانشگامون روم نظر داشت مرتیکه 😐بی جنبه ها

واقعا متوجه هستند 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

به شدت موافقم. به روی بقال و چقال و راننده و ... با لبخند و خوشرویی صحبت کنی هوا ورش میداره. ذات مرد ...

بخدا دقیقا همینه . 

من حالم بده میشد وقتی همچین آدمایی می‌دیدم . 

دقیقا منم همچین تجربه هایی رو میگم خیلی برام عجیب بود بعد از کنکور اصلااا ، آنقدر آدم وقیح دیدم. 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همون جدی بودن به معنی لبخند نزدن نیست به نظر من، ادم میتونه در عین اینکه جدیه و پرسیتژ خودش رو حف ...

پس ان شا الله بتونم هم جدی باشم هم لبخند داشته باشم .

نه دوستم اخم نداره اما لبخندم نداره احترام هم میگذاره .

پسر‌هستم‌وموافق

پس لطفاً اینم بدونید که با این رفتاراتون اون خانم تا چند وقت حالش بده پس رعایت کنید .

تا باعث نشید خانما رفتاراشون عوض بشه .

من خودم داداش بزرگتر دارم کاشکی یکم از رفتارای پسرای مملکتم شبیهش بود  

بخدا دقیقا همینه . من حالم بده میشد وقتی همچین آدمایی می‌دیدم . دقیقا منم همچین تجربه هایی رو میگم خ ...

ببین یه چیزی هم که هست جدیدا وقیح تر شدن چون زنها و دخترها خیلی خیلی در دسترس تر شدن و انگار قبح و ترسشون از نگاه کثیف و پیشنهاد و لمس کردن ریخته !!!!! منم آرزومه برم تو یه شهری که هیییچ مردی نباشه . نونوای سر کوچه مون دوبار سلام و خسته نباشید گفتم بهش یه بار دیدم تو عابر بانک با خنده نزدیکم شده و احوالپرسی گرم و نگاه چندشششش!!!! اصلا بخدا چند ثانیه طول کشید یادم اومد من این عوضی رو کجا دیده م قبلا!!!!! از اون به بعد وایمیسم دم در مغازش شوهرمو میفرستم داخل یا میرم نون بخرم حتی سلامم نمیکنم . لیاقت سلام ندارن 

پس لطفاً اینم بدونید که با این رفتاراتون اون خانم تا چند وقت حالش بده پس رعایت کنید .تا باعث نشید خا ...

بخدا قسم من اینجوری نیستم

بارها شده خانما‌بگن بخندن و من‌کاملا‌محترمانه رفتار میکنم

خیلیا اینو به مادرم‌حتی‌گفتن

آقا هستم

ببین یه چیزی هم که هست جدیدا وقیح تر شدن چون زنها و دخترها خیلی خیلی در دسترس تر شدن و انگار قبح و ت ...

دقیقا کاملا باهاتون موافقم . 

من و ابحبم و دختر خالم رفته بودیم تو مغازه ای بعد ۲۰ دقیقه موندیم ( چون سینما می‌خواستیم بریم که کنارش بود و هوا گرم بود گفتیم داخل بمونیم بعدش بریم حساب کنیم تا بریم ) بعد که حساب کردیم مرده سه ساعت طول داد تا فاکتور بده خلاصه ما  داشتیم می‌رفتیم یهو دیدیم کنارمونه نرسیدیم بخدا یهو برگشت گفت میشه یکی از شما فردا باهام بیاد کافه برای قرار ( با لکنت گفتش ) ما رفتیم تو شک اصلا ( تصور کن ما ۱۸ سالمون بود ) دختر خالم سریع گفت نه و فرار کردیم . 

داداشم و مامانم  اومدن دنبالمون ( یهو دیدم تو فاکتور شماره اش و اسمشو نوشته 😒) وقتی تعریف کردم مامانمم کاغذو پاره کرد تا داداشم شمارشو نبینه ( خلاصه داداشم گفت برای چی پارش کردی با رفیقام بی راهش میکردیم ) 

کلی مامانمم مجابش کرد که نره سراغش . 

ولی خیلی بهمون برخورد ( انگار  ۲۰ دقیقه مونده بودیم هوا برش داشته بود نفهم )حالا ما سه تا خوشگل اون اصلا قیافشم نگم  

چه خوبه پسرا ومردای جامعه بفهمن یه زن از احساس امنیت گرفتن پیششون چقدر میتونه بهشون اعتماد کنه و حال جامعه روخوب کنه

بخدا یکمش تقصیر بعضی از دخترا وزناست که حد خودشون رو نمیدونن

واین باعث میشه آدم مریض وقیح بشه

آقا هستم

بخدا قسم من اینجوری نیستمبارها شده خانما‌بگن بخندن و من‌کاملا‌محترمانه رفتار میکنمخیلیا اینو به مادر ...

رفتار درست همینه . 

داداش منم همیشه توی جمع چه خانم باشه چه نباشه سنگین رفتار می‌کنه . همیشه هم تعریف رفتارشه 

نه مخالفم 

آدم هایی که شما توصیف کردی رو‌ من خیلی کم دیدم 

اغلب رابطه سالمی شکل گرفته

داریم با هم تو به جامعه زندگی میکنیم به نظرم گشاده رو بودن خوبه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

دقیقا کاملا باهاتون موافقم . من و ابحبم و دختر خالم رفته بودیم تو مغازه ای بعد ۲۰ دقیقه موندیم ( چون ...

دیگه آب که سربالا بره قورباغه ابوعطا میخونه .... اینم اعتماد به نفسش زده بالا گفته هیچ دختری بهم نه نمیگه 😆

بالاخره جامعه داغون مام اینجوریه. فقط از جنس مرد دوری کن در امور روزانه 

رفتار درست همینه . داداش منم همیشه توی جمع چه خانم باشه چه نباشه سنگین رفتار می‌کنه . همیشه هم تعریف ...

حتی اگه یه پسر‌دختری رو بخاد باید پیشش‌محترمانه و با حس امنیت رفتار کنه تااون دختر جذبش بشه نه با جلف بازی و وقاحت

آقا هستم

واقعا درسته هزاران تجربه دارم که آخریش چند روز پیش بود ما داشتیم با خواهرم از پیاده رو رد می‌شدیم همین حین از آپارتمان یه تشک دو تا آقا درآوردن تا بزارن توی وانت خواهرم سریع رد شد من موندم پشت تشک و هرچه میخواستم رد شم اونا جابه جا میشدن نه از روی قصد البته یهو من یه خنده کوتاه کردم مرده سریع گفت نخند بیا به ما کمک کن اینقدر بدم اومد که نگو گفتم کاش اصلا نمیخندیدم تا سریع پسر خاله نشن با آدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

نه مخالفم آدم هایی که شما توصیف کردی رو‌ من خیلی کم دیدم اغلب رابطه سالمی شکل گرفتهداریم با هم تو به ...

خداروشکر با همچین آدمایی برخورد نداشتید . 

من تعداد محدودی اینحوری دیدم . 

خوش رو بودن رو ترجیح میدم دیگه جلوی جنس مرد نباشم ( سخته بخوای عادتو عوض کنی اما تلاشمو میکنم ) 

بخدا من بعضی لباسامو دیگه نمیپوشم اصلا یا حس بدی بهشون دارم به خاطر بعضی مردا .

دیگه آب که سربالا بره قورباغه ابوعطا میخونه .... اینم اعتماد به نفسش زده بالا گفته هیچ دختری بهم نه ...

حتما همین کارو میکنم ، این چند وقت خالم از مردان بهم میخوره اعتمادمو کامل بهشون از دست دادم . 

یکیشو استاد نویسندگیم میدونستم اما انگار سعی می‌کرد به بهانه خوب نوشتنم  رابطه رو از استاد شاگردی خصوصی کنه سریع بهش جوری جواب دادم که بعدش خودشو جمع و جور کرد و مثل آدم صحبت کرد و با احترام ( برام شعر نوشت , منم بعدش سریع بهش با تحکم گفتم دیگه پیام ندید که بعدش محترمانه گفت نظرات شما اهمیت داره و ... منم سین کردم جواب ندادم ) . حالم از مردا دیگه بهم میخوره .