2777
2789

ازتون حلالیت میخوام خیلی تاپیک میزنم واسترس میدم 

ولی یه مادر نگران ودلشکسته ام میام اینجا کمی حرف میزنم و با دعاها در حقمون کمی اروم میشم 

خواهش میکنم برای دخترم ارمیتا دعا کنید که حالش خوب باشه فردا دوباره میبرمش ازمایش بده دعا کنید  دوباره منفی بشه وتموم بشه .خونه م سکوته کسی نمی خنده کسی با کسی حرف نمیزنه ،من نمی تونم تحمل کنم طاقت ندارم ،

لطفا دعا کنید خدا کمکم کنه .

سونوگرافی و یه ازمایش که گفتن کلیه اسیب دیده به لطف خدا و ائمه ودعاهای شما انگار معجزه شد و سونو دوم ازمایش دوم کاملا نرمال بود ،دکتر میگه ازمایش باید تکرار بشه تامطمئن بشیم 

یه مادر دلشکسته ازتون میخواد برای ارمیتام دعا کنید 

خدایا کمکم کن یا فاطمه زهرا یا امام رضا یا صاحب زمان 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

به حق امام رضا که مهربون ترینه سالم سالم باشه ان شاالله

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بحق سه ساله امام حسین خودش بادستا خودش شفای دخترتو بده بحق دستای بریده شده اقام ابلفضل امیدت به خداباشه

ایت الکرسی خوندم براش عزیزم

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

اتفاقا داشتم ب دخترت فکر میکردم 

جواب ازمایشش نیانده؟

صدتا صلوات الان براش میفرستم

خدا به پاکی این بچه ، صحبح و سالم نگه داره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اتفاقا داشتم ب دخترت فکر میکردم جواب ازمایشش نیانده؟صدتا صلوات الان براش میفرستمخدا به پاکی این بچه ...

عزیزم جواب ازمایش اومد که خدا و شکر منفی بود در مقابل قبلی که بشدت بالا ومثبت بود 

ولی پزشک قبول نکرد گفت بیایید تهران یه جای معتبر تکرار کنید 

حالا ما که تهران نمیتونیم بریم چون دخترم قبل ازمایش نباید تکون بخوره بلافاصله بعد از خواب باید ازش ادرار گرفت،ما هم تا تهران یکی دوساعت فاصله داریم  

ولی میخوام برم با مسئول ازمایشگاه فردا صحبت کنم وازمایشهای قبلی نشون بدم که با دقت بررسی بشه واشتباهی نشه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

حمد خوندم دعا کردم خوب شه دخترت مشکلی نداشته باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏