2777
2789
عنوان

اسلیوووو معده

213 بازدید | 27 پست

سلام خانما،کسی قیمت اسلیو معده رو‌میدونه؟

و اینکه چه دکتریو پیشنهاد میدین

ای‌که‌گفتی‌جان‌بده‌تاباشدت‌آرام‌جان..        جان‌به‌غم‌هایش‌سپردم،نیست‌آرامم‌هنوز...

نکن این کارو

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰ م باید باشه الان اشنای ما بیمارستان مهر تهرلن عمل کرده

نمیدونی کدوم دکتر عمل کردن؟

هزینه‌هاش کامل شد ۱۵۰؟

ای‌که‌گفتی‌جان‌بده‌تاباشدت‌آرام‌جان..        جان‌به‌غم‌هایش‌سپردم،نیست‌آرامم‌هنوز...

نکن پشیمون میشی با سلامتی خودت اینکارو نکن مگه معده چیز الکیه ک بری بکنی بندازی دور

دورمون کلی اینکارو کردن و خودشونو نابود کردن و الان پشیمونن و میزنن تو سر خودشون ک چرا حرف بقیه رو گوش نکردیم

لایک نکن.

چرا؟

بعد از چند سال برگشت داره

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
خیلیامیگن اسلیومعده خوب نیست ولی چن نفرودیدم کلاعوض شدن الان چندساله ولی دیگه نمیدونم چه مشکلی براشو ...

کاری به عوارضش ندارم فقط میخوام ببینم هزینش چقدره و چطوریه

واقعاً عمل ارزشمندیه اگه برنگرده

نکن پشیمون میشی با سلامتی خودت اینکارو نکن مگه معده چیز الکیه ک بری بکنی بندازی دوردورمون کلی اینکار ...

من عمه‌ی خودم ۱۰سال پیش عمل کرد خیلی راضیه الانم نه اشتهاش برگشته نه وزنش 

ما ژنتیک چاقی خیلی زیاد داریم واسه همین

چند کیلویی که میخوای اسلیو کنی؟نمیتونی با رژیم کم کنی؟

۹۰ کیلو هستم باید ۶۰ کیلو باشم

چرا میتونم ولی کل عمرم رژیم بودم من

اما اسلیو دیگه دائمیه