هیچ۲ مدیر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 عنوان اسلیوووو معده | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست سلام خانما،کسی قیمت اسلیو معده رومیدونه؟و اینکه چه دکتریو پیشنهاد میدین ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز... 1404/01/31 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30150 ۹۰ کیلو هستم باید ۶۰ کیلو باشمچرا میتونم ولی کل عمرم رژیم بودم مناما اسلیو دیگه دائمیه خب رژیم رو باید ادامه میدادی عزیزم چراول میکنی هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
armaghan30 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 1043 تو هرکاری کنی که لاغر بشی اگه بعدش به روش قبل عمل زندگی کنی باز وزنت برمیگرده من دیدم کسیو که اسلیو کرده از ۱۳۰ کیلو رسید به ۸۰ کیلو خیلی خیلی راضی بود دوباره بعد چند سال رعایت نکرد و وزنش برگشت و باز رفت عمل کرد بعد عمل تا آخر همر باید رعایت کنی
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5470 خانما لطفا اگه تجربه بوتاکس معده دارید هم بگید من شنیدم اثرش نهایت ۴ ماهه و بعد اشتهات برمیگرده و روز از نو ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5470 تو فامیل ما تا حالا ۷ نفر اسلیو کردن که خیلی خیلی راضی ان این ۷ نعر وزن بین ۱۰۵ تا ۱۲۷ کیلو داشتن الان بین ۶۰ تا ۷۰ ان ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
دورمی عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 3950 اگر میتونی کم بخوری که دیگه اسلیو نمی خواهیاگر ازدواج نکردی بزار بعد از بارداری اسلیو کن
هیچ۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 88 تو فامیل ما تا حالا ۷ نفر اسلیو کردن که خیلی خیلی راضی ان این ۷ نعر وزن بین ۱۰۵ تا ۱۲۷ کیلو داشتن ال ... پوستشون نیوفتاده؟دکترشون نمیدونی کیه؟ ایکهگفتیجانبدهتاباشدتآرامجان.. جانبهغمهایشسپردم،نیستآراممهنوز...
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5470 پوستشون نیوفتاده؟دکترشون نمیدونی کیه؟ فقط میدونم بیمارستان مهر بودن ۶ تاشون رو یه دکتر عمل کرده فقط یکیشون پوستش افتاده ولی بقبه اوکی ات در کل یکمی تغییرات پوستی بوجود میاد اگر آب درمانی و ورزش کنی فکر نمیکنم پوستت آسیب زبادی ببینه ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
مامان_زهره_هستم عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 529 خانما لطفا اگه تجربه بوتاکس معده دارید هم بگید ماندگاری اش کوتاههبرگشت داره خوب نیست حداقل چند نفری که اطراف من انجام دادن شکر خدای مهربانم بابت تمام خوبی هاش❤❤❤
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30150 فقط میدونم بیمارستان مهر بودن ۶ تاشون رو یه دکتر عمل کرده فقط یکیشون پوستش افتاده ولی بقبه اوکی ات د ... امضات عجیبه واقعا چی بود اون آه که تومهمونیاام همراهت بوده ؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
لیدی_ارغوانی عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 3073 ماندگاری اش کوتاههبرگشت داره خوب نیست حداقل چند نفری که اطراف من انجام دادن من خیلی خستم از اصافه وزناز سایز ۳۸ رسیدم به ۴۶افسردگی هم دارم و پرخوری عصبیادم اسلیو ... نیستم گفتم از همه کم دردسرتر همین بوتاکس
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5470 امضات عجیبه واقعا چی بود اون آه که تومهمونیاام همراهت بوده ؟ شما فکر کن جای خالی عزیز که دیگه تو این دنیا نیست ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30150 شما فکر کن جای خالی عزیز که دیگه تو این دنیا نیست 🥲🥲 هعی منمم منممم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.