2777
2789
عنوان

دانشگاه سمی

384 بازدید | 33 پست

دانشجو هم و جو به شدت بده و سمی

اعتماد به نفس فقط پایین میارن نیاین بگین درست بخون به این چیزا توجه نکن چون هرکی باشه توجه میکنه اخر دانشگاه باعث میشه روز به روز بدتر ازش فراری باشم...(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما آزادی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم حس میکنم دانشگاه جای رو مخیههه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

پس چی بگیم ببین و اعتماد بنفست رو از دست بده؟ یا نرو دانشگاه

همین که میدونی فقط آدم رو میخوان سرکوب کنند کافیه این آکاهی میتونه بهت کمک کنه درگیرش نشی فقط مدرکت رو بگیر 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
پس چی بگیم ببین و اعتماد بنفست رو از دست بده؟ یا نرو دانشگاههمین که میدونی فقط آدم رو میخوان سرکوب ک ...

من از راهنمایی اعتماد بنفسم از دست دادم الانم به یه سری ادم هم کلاسیم که معلوم نیست از هم خوشش میاد یا بدشون میاد