2777
2789

بچه ها داشتم تاپیک قبلم راجب کنسرت میگفتم یه چیز یادم اومد پاره شدم🤣🤣 

من همیشه کنسرت تهران فرزاد فرزین رو میرم همیشه!! دقیق بخوام بگم ۲۱ باررر رفتم گاهی اوقات دو سانس هم میمونم اوایل مثلا تا کنسرت سوم و چهارم مثل ناشی ها 😂 به بادیگارد ها میگفتم که من میخوام برم بک استیج با عاقای فرزین عکس بگیرم اوناعم طبیعتا شغلشون بود و اجازه نمیدادن دعوا میکردم بر میگشتم خونه😂😂 بعد من شماره یکی از نوازنده ها رو پیدا کردم هر دفعه قبل کنسرت زنگ میزدم که لطفا بیا دنبالم ایشونم مهربووون همیشه میومد بچه ها فک کن ۱۸ /۱۹ بار بری دیگه دیوونه اش کرده بودم 😂😂 

باورتون نمیشه کنسرت آخر که میخواستم برم حالم خیلی خوب نبود گفتم ولش کن من که اینهمه بک استیج رفتم دیگه نمیرم بعد نزدیک کنسرت بود نوازندهه بهم زنگ زد فلانی نمیای ؟😂😂😂 واقعا اون لحظه خودم ریختم پشمام موند و منم بدو بدو که خوشبختی در خونم و زده 😂😂😭 نمی‌دونم چرا هنوزززز ذوق دارم برم کنسرت بعد برم بک استیج 😭😂 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

این وسط یه دوست پسرم زدیا

دمت گرم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عزیییییییییزم 🥺🤣🥲

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این وسط یه دوست پسرم زدیادمت گرم

😂😂 اره با همشون دوست شدم اصلا من نباشم تهران فرزاد نمیتونه بخونه😂😂😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

حالا خوبع اون بنده خدا گوش می‌داده حرفت چه ادم خوبی بوده خدایش 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

🤣 حالا رفتی عکس بگیری یا نه؟

چقد بچه ای😐و اینک ماجراش خنده دار نبود 

بعدم اینک اینقد این ادمارو برا خودت بزرگ کردی انگار کینن

بخدا من معروف ترین ادم دنیام کنارم باشه باهاش عکس نمیگیرم

کاربری دست دونفره🦋🌸

ایشالا خوب میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این وسط یه دوست پسرم زدیادمت گرم

🤣🤣🤣🤣دهنت

حالا خوبع اون بنده خدا گوش می‌داده حرفت چه ادم خوبی بوده خدایش

ببین اغراق نمیکنم شما یه بار بری بک استیج فرزاد میبینی به طرز عجیبی مهربونن آدم هنگ میکنه چرا یه مشت آدم انقدرررر باید مهربون باشن 😂

ارتباطت با نوازنده دقیقا چیه😁

هفت پشت غریبه 😂😂

🤣 حالا رفتی عکس بگیری یا نه؟

صدتا عکس دارم 😔🤣🤣

چقد بچه ای😐و اینک ماجراش خنده دار نبود بعدم اینک اینقد این ادمارو برا خودت بزرگ کردی انگار کیننبخدا ...

تفریح و شادی و دلخوشیم بین این همه مشکلاته ! تو همه دنیا هم رواجه