2777
2789

دختر عمه ام همش به عمم توهین میکنه یعنی به مادرش

ممکنه بگید به من ربطی نداره ولی 

عمه ام رو خیلی دوست دارم 

خیلی زن خوبیه. خیر مدرسه ساز ، ناصح عاقل 

اما دختر عمه ۱۷ ساله ام هر جا میشینه تو هر جمع فامیل به عمه ام توهین میکنه . اداشو در میاره ، حرفای بد بهش میگه تو جمع ...

واقعا اذیت میشم . 

به نظرتون حق دارم؟ 

چیزی بگم بهش؟

چقد بیشعوره

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش تذکر بده و بگو اگه جایی بشینه و بد مادرشو بگه تف سربالاس 

بگو ک باید از خانوادش همه جا دفاع کنه نه ک اینطور زمینه فضولی بقیه رو فراهم کنه

ولی با لحن خوب بگو ..جوری بگو که اگاه بشه نه که مثل نصیحت باشه

اره خیلی واقعا موندمعمم آنقدر زن خوبیه که نگو چرا باید همچین بچه ای داشته باشه پس عدالت کجاست 🥹

نمیدونم چرا همیشه برعکسه ادمای خوب بچه های بد ادمای بد بچه های خوب

یه بزرگتر لازمه تذکر بده ممکنه خودت رو هم بشوره و پهن کنه

مادربزرگی خاله ای دایی ای چیزی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

نمیدونم چرا همیشه برعکسه ادمای خوب بچه های بد ادمای بد بچه های خوبیه بزرگتر لازمه تذکر بده ممکنه خود ...

اه اصلا رو مخمه این بچه 

ماهی ده تومن از عمم میگیره 

بخدا انقدر براش خرج می‌کنن ولی متاسفانه اصلا انگار نه انگار 

تو خلوت بگم؟ اخه همش تو جمع حرف‌های بد میگه به عمم

اره تو خلوت بگو خیلی خواهرانه بگو ...بگو که بعدها که بزرگتر بشه از کار الانش خجالت زده میشه 

و ممکنه بقیه خود دختر عمتم به صفات مادرش بشناسن پس سعی کنه پشت سر مادرش بد نگه