2777
2789
عنوان

چجوری از پوشک بگیرمش🩲😩 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 76 پست
وای اینا میبینم توبه میکنم یروز بچه بیارم🥲خدا صبرتون بده مامانا

اینا همش میگذره و اصلا آدم یادش نمیمونه فقط تو لحظه آدم درگیر حدود دو هفته بعدم تمام لذت هاش خیلی بیشتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دیگ پوشکش نکن

یه هفته اول فوق العاده سخته

هر نیم ساعت ازش بپر س جیش داری یان

اگ بگه ن نبرش

ب زور وادارش نکن جیش کنه

بخای نخای فرشهات نجس میشه

پس الکی حرس نخور

ب بچه استرس وارد نکن

بهرحال این روزهای سخت تموم میشه

اعصابتم خورد نکن

ی هفته جایی نرو ک مجبور بپوشکش بشی

من پسرمو ۱سال و ۱۱ماهش بود گرفتم الان ۶ ماهه ولی قشنگ میگ

تحمل بایدت

نبابا زود نیس دیگ

بعد سه سال یک هفته زمان میبره یاد میگیرن ولی زودتر خیلی اذیت میکنن

دخترم رو دوسال و نیم گرفتم یک ماه طول کشید پسرام رو بعد سه سه روز طول کشید کلا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دیگ خسته شدم از پوشک بچم هیچ پوشکی بهش نمیساخت مجبورم کل بدنش قرمز میشددد

عزیزم حق داری

کاش حداقل صبر کرده بودی هوا یکم گرم تر بشه حالا هک با جایزه و صبر حوصله یاد میگیره باباخره

ببین ماله من نزدیک چهار سالسهمدام شلوارشی نم داره میگم بدو جیش شبا ک عاجزم تا صبح خیسه ببین ی صندلید ...

میدونی من مشکلم این پروسه نیم ساعته هس

جفتمون داریم اذیت میشیم 

اگه هر یکساعت ببرمش چی؟ توالت آموزشی گرفتم مثل صندلیه میشینه روش و جدا از اون حالت دسشویی نشستن رو از یک‌سالگی بهش یاد دادم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای نگوبچم یک سالونیمشه ازالان عذا دارم چیکارکنم چجوری ازپوشک‌بگیرمشبچه هاتون کی ازشیرگرفتین؟

وای نگو منم قبلش غصم داشت و معلوم شد بیخودی نبود🥲😂 از من میشنوی از الان بگیر بزرگتر که میشین حرف شنوی شون کمتر میشه لجبازی میکنن

من ۱۹ ماهگی از شیر گرفتمش منع پزشکی داشتم متاسفانه 

ولی خیلی بهتر شد به غذا افتاد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خب بهش بگو هر موقع دستشویی داره بهت بگه

اگه به این آسونی بود غمم نبود🥲😂 نمیگه دیگه

جیشو میزنه تو پوشک و نمیگه

فقط پی پی رو میگه

تازه اونم فقط میگه ، تو دسشویی انجامش نمیده😂

وای اینا میبینم توبه میکنم یروز بچه بیارم🥲خدا صبرتون بده مامانا

همه که اینجوری نیستن 

بچه ها متفاوتن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سه روز که زوده تو حداقل یکماه شایدم زمان بیشتر رو در نظر بگیر دیگه هم پوشکش نکن همون نیم ساعت یکبار ...

اره میدونم زوده و خیلی زود کم آوردم

وای نگو یعنی یک ماه تمام نیم ساعت یبار بریم دشویی؟ رسما تو دشویی زندگی خواهیم کرد شکافته میشیم که

اول شورت آموزشی پاش کردم ولی کامل جیش میزد توش همش درحال شستن شورت و شلوار بودم زندگیم کثیف شد 

یکم آب رو باز کن و چند دقیقه ای بشین تو دستشویی سریع نا امید نشوحدود یک ماه دستت بنده دخترا دیرتر یا ...

اره آب گرم میزنم بهش دیشب متوجه شدم یذره اومد ازش

یا الله کاش این یه ماه یرم تو کما😩😂

تو دسشویی وایسا بگو عه پر شده داره میاد نگاه کن نگاه کن من اوایل مقاومت میکرد میگفتم عه پرشده الان م ...

😂😂😂😂