2777
2789
عنوان

چجوری از پوشک بگیرمش🩲😩 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 76 پست
من باز کردم جیش رو کامل میگه ولی از پی پیش میترسه دو روز نگه داشته بود یه جا بند نمیشد میرفت میومد م ...

عزیزم چه بانمک 😂😂 چن سالشه بچتون؟ خوشبحالتون گذشتین از اون زمان

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تو دسشویی وایسا بگو عه پر شده داره میاد نگاه کن نگاه کن من اوایل مقاومت میکرد میگفتم عه پرشده الان م ...

وای این ترفندها شوخیه براش

چند مدل جایزه براش گرفتم برچسب ستاره برا تخت برچسب السا برای دفترش، بیسکویت اسمارتیز لواشک 

شعر جیش براش میخونم ولی جیش نمیکنه☹️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینا میبینم توبه میکنم یروز بچه بیارم🥲خدا صبرتون بده مامانا

آه قلبم💔 بچه داشتن ۹۹ درصدش رنج و مشقت هست. از دور خیلی شیرین و گوگولیه. من واسه زایمانم انقد استرس نداشتم ک برا پوشک دارم

من واقعا ظرفیت بچه داری ندارم متاسفم برای خودم ک انقد سریع کم آوردم 

خیلی زود بعد سه سال

شانس ماس بقران تا نوبت بچه آوردن ما شد گرونی تا .... بر ما وارد شد

دخترم وقتی بدنیا اومد پوشک ۱۲۰ میخریدیم الان شده ۳۸۰ سخته بخدا وگرنه میذاشتم زمانی که قشنگ زبون باز کنه بفهمه نه خودم عذاب بکشم نه بچه

وای نگو منم قبلش غصم داشت و معلوم شد بیخودی نبود🥲😂 از من میشنوی از الان بگیر بزرگتر که میشین حرف ش ...

😂😂چیو ازالان‌بگیرم؟پوشکو؟خب نمیفهمهههه..همین الانشم خیلیی بازیگوشه

من دوست دارم ازالان ازشیربگیرم ولی میگن زوده دیگه از ۳ ۴ماه دیگه میگیرمش

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

اصلا دیگ پوشکش نکنیه هفته اول فوق العاده سختههر نیم ساعت ازش بپر س جیش داری یاناگ بگه ن نبرشب زور وا ...

پوشک نکنم؟؟ ببینید من شورت آموزشی خریدم پاشکردم ولی وقتی اصلا جیششو نمیگه همش شورتاش خیس میشه میریزه بیرون اصن

برا همین گفتم تا وقتی که جیش کردن تو دسشویی رو یاد بگیره بفهمه نباید تو شلوار جیش کنه پوشک ببندم حالا بعدش برای بموقع رسیدن به دسشویی شورت پاش میکنم که نهایتا نم بزنه اشکال نداره

و قسمت اصلی مشکل من، هر نیم ساعت فقط ازش بپرسم؟ نبرمش؟ الان هر ۴۰ دقیقه کردم واقعا برا جفتمون سخت شده

شانس ماس بقران تا نوبت بچه آوردن ما شد گرونی تا .... بر ما وارد شددخترم وقتی بدنیا اومد پوشک ۱۲۰ میخ ...

عزیزم حق داری کاملا درکت میکنم من بسته ای 16 هزار میخریدم و از پوشک گرفتم دیگه خدابه داد شما برسه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پوشک نکنم؟؟ ببینید من شورت آموزشی خریدم پاشکردم ولی وقتی اصلا جیششو نمیگه همش شورتاش خیس میشه میریزه ...

اوه عزیزم تا زمانی که پوشک کنی یاد نمیگیره، من دقیقا همین فکرو داشتم گفتم هر وقت یاد گرفت پوشک نمیکنم ولی تا وقتی خیسی شلوارو نبینه و حس نکنه و اذیت نشه شکست میخوری.

😂😂چیو ازالان‌بگیرم؟پوشکو؟خب نمیفهمهههه..همین الانشم خیلیی بازیگوشهمن دوست دارم ازالان ازشیربگیرم و ...

والا دختر منم نزدیک ۲ و نیمه بازم نمیفهمه

اگه منتظر فهمیدنش بخوای وایسی باید تا ۳ وایسی

مسئله اینکه همین جوجه شما هرچقد الان شیطونه یه سال دیگه دوبرابر میشه😂

اگه الان وضعیت غذاییش خوبه بذار شیر بخوره

اگر نه بگیرش از شیر تا غذا خور بشه 

😂😂چیو ازالان‌بگیرم؟پوشکو؟خب نمیفهمهههه..همین الانشم خیلیی بازیگوشهمن دوست دارم ازالان ازشیربگیرم و ...

والا دختر منم نزدیک ۲ و نیمه بازم نمیفهمه

اگه منتظر فهمیدنش بخوای وایسی باید تا ۳ وایسی

مسئله اینکه همین جوجه شما هرچقد الان شیطونه یه سال دیگه دوبرابر میشه😂

اگه الان وضعیت غذاییش خوبه بذار شیر بخوره

اگر نه بگیرش از شیر تا غذا خور بشه 

دختر من  دوسال ونیمش بود گرفتم.دوهفته طول کشید.زود به زود میبردمش دستشویی وهربار که جیش میکرد یه برچسب کارتونی میدادم بچسبونه به دیوار دستشویی.همه ی وقتم تو دستشویی میگذشت وقتی از دستشویی  می اومد بیرون همه براش دست میزدیم کلی کیف میکرد بعد دیگه خودش میگفت جیش کنم برچسب میدی؟جیش داشت بهم میگفت

عزیزم یکی از شیر گرفتن یکی هم از پوشک گرفتن اعصاب فولادین می خواد پس کمر همت رو ببند میگی شبا جیش نمیکنه که خوب اگر مطمئنی دیگه شب جیش نمیکنه داخل پوشکش نمی خواد نه داخل روز نه داخل شب پوشکش کنی تا موقعی که پوشکش میکنی باهات خیلی کمتر همکاری میکنه و ممکنه بعضی وقتا واسه راحتی خودش لج بازی کنه و داخل همون پوشک کارش رو انجام بده ولی وقتی دید دیگه خبری از پوشک نیست و شما هم یکسره میبرینش سرویس دیگه خودش میاد بهت میگه که فرضن جیش داره اگر نشون بدی کم اوردی حالا حالا نمیتونی از پوشک بگیریش درسته الان سخته ولی بعدش جونت راحت میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
برای مثال صبح به محض اینکه بیدار شد بردمش دسشویی و جیش نکرد. بااینکه چک کردم پوشکش صددرصد خشک بود ین ...

پوشک شورتی بپوشون اول نیم ساعت یبار ببر یک هفته

هفته بعد 40دقیقه

هفته سوم

50 دقیقه

هفته چهارم کلا باز بگذار

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من 20ماهگی شروع کردم پسرمو با جیش زود کنار اومد ولی از پی پیش میترسید نمیکرد یکماه دقیقا طول کشیدولی خداروشکر یاد گرفت 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)